Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
5 serier för dig som älskar WandaVision

5 serier för dig som älskar WandaVision

Filmtopp
Filmtopp | Lista
05 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Lista
05 mars 2021

Det finns mer av det goda.

Den älskade Marvel-serien "WandaVision" har nått sitt slut. Men det är inte över för det! Här kommer 5 serier att se om du älskar WandaVision.

The Boys (Amazon Prime)

Om du ännu inte har sett The Boys lär du åtminstone hört talas om Amazons dunderhyllade serie. Här är det superhjältar med värdelös moralkompass som står i centrum och det bjuds på lika mycket våld som svart humor. En modern klassiker! Serien har rullat i två säsonger och en tredje är på ingång – ja, man tackar!

MER LÄSNING: Bästa serierna på Amazon!

Watchmen (HBO Nordic)

På tal om superhjältar med usel moralkompass, gänget i Watchmen är inte direkt några höjdare. HBO:s serie har dock inte så mycket med filmen Watchmen att göra, förutom att det hela utspelar sig i samma värld och med en lika stark visuell profil. Nej detta är ett lysande mystiskt drama för den som verkligen vill anamma en annan sida av superhjälte-världen.

Daredevil (Netflix)

Den stora massan fick upp ögonen för denna blinda superhjälte i samband med att Ben Affleck porträtterade honom i den utskällda biofilmen med samma namn 2003. Gör om och gör rätt, heter det och detta är precis vad Netflix valde att göra. Serien om Daredevil är en modern klassiker inom superhjältegenren och är ett definitivt måste att se!

Marvel's Jessica Jones (Netflix)

I tre säsonger rullade den här uppskrivna Netflix-serien om Jessica Jones, som efter att sin karriär som superhjälte har tagit slut bestämmer försöker återuppbygga sitt liv som privatdetektiv i New York. Detta är spänning på hög nivå, även inom superhjältevärlden!

Falcon and the Winter Soldier (Disney+)

WandaVision har varit ett enormt dragplåster på Disney+. Inte minst eftersom serien utgjorde startskottet för Marvels fjärde fas och var producerad för att se lika läcker ut som Marvel-filmerna. Näst på tur är Falcon and the Winter Soldier som har premiär den 19 mars 2021, alltså väldigt snart!

Vi väntar med iver på om denna serie blir lika lysande och nyskapande som WandaVision för Disney har lagt ribban ruggigt högt. Oavsett vilket är en sak säker, älskade du WandaVision så måste du göra rum i kalendern för premiäravsnittet av Falcon and the Winter Soldier.

INTERVJU: Filmtopp pratar med WandaVision-stjärnan!

NÄSTA ARTIKEL