Då kommer Eternals till Disney+

Då kommer Eternals till Disney+

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 13 april 2022 kl. 11:04 | Publicerad 13 december 2021 kl. 12:12
ANNONS
ANNONS

Snart kan du streama Eternals.

Tidigt nästa år släpper Disney+ en av de största filmtitlarna från 2021. "Eternals" blir tillgänglig på streamingplattformen i mitten av januari.

I dag bekräftade Marvel Studios att Eternals – en av årets största filmer – kommer att bli tillgänglig exklusivt på Disney+ den 12 januari 2022. Eternals är den senaste filmen som tillkommit till Marvel Cinematic Universe (MCU) och Filmtopp delade ut ett högt betyg i sin recension av den.

Eternals ansluter till kategorin av de tidigare 13 MCU-filmer som går att streama i IMAX Enhanced – Disney+ utökade bildformat som är tänkt att matcha upplevelsen man får på de stora dukarna i biosalonger med IMAX.

LÄS MER: IMAX Enhanced kommer till Disney+

"Eternals" handlar om en grupp utomjordiska superhjältar som skickades till jorden för tusentals år sedan för att skydda planeten mot så kallade "deviants". Trots att dessa monster ska ha varit utrotade i hundratals år, återvänder de plötsligt och alla Eternals måste återigen samlas för att kämpa mot de onda krafterna. I huvudrollerna ser vi bl.a. Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Kit Harrington och Angelina Jolie m.fl.

Filmen är regisserad av Chloé Zhao som under 2020 gjorde enorm succé med Nomadland.

LÄS OCKSÅ: Bästa filmerna på Disney+

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL