Black Widow kommer äntligen till Disney+

Black Widow kommer äntligen till Disney+

  • Disney+
Uppdaterad 06 oktober 2021 kl. 14:10 | Publicerad 05 oktober 2021 kl. 11:10
ANNONS
ANNONS

Efter fejdens slut får vi snart se filmen på Disneys streamingtjänst

Scarlett Johansson och Disney har haft en kamp mot varandra efter att "Black Widow" släpptes på bio och Disney+ Premier Access samtidigt. Nu har hettan lagt sig och till följd av detta släpps Black Widow på Disney Plus för alla prenumeranter, inte bara för de som har Premier Access.

Black Widow heter en av Marvels senaste storfilmer, som följer karaktären av samma namn. Hon har varit med ända sedan Marvels första fas, med sitt första framträdande i Iron Man 2. Man kan säga att det var på tiden för den omtyckta superhjälten att få sin egna film. 

MER LÄSNING: Disney vs Scarlett Johansson | Sammanfattning

Filmen lyckades inte lika bra ekonomiskt som tidigare Marvelfilmer på grund av pandemin, vilket gjorde att Disney valde att släppa filmen på Disney+ tidigare än planerat så att folk skulle kunna se filmen hemifrån under de rådande restriktionerna. Det blev Johansson inte glad för och kom att stämma Disney för beslutet, som rånade henne på eventuella bonusar hon annars skulle ha fått. 

Nu verkar dock Disney och Johansson ha blivit samt igen och väljer att fortsätta sitt samarbete. 

Black Widow Premiere
Foto: Marvel Studios

Black Widow kommer till Disney+ idag, onsdagen den 6 oktober! Den kommer finnas tillgänglig för alla tjänstens prenumeranter. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL