Ant-Man-stjärnan Paul Rudds son trodde att han jobbade på biograf

Ant-Man-stjärnan Paul Rudds son trodde att han jobbade på biograf

  • Disney+
10 februari 2023 kl. 11:02

"Jag hade inte förklarat det ordentligt"

Det är inte alltid lätt att veta vad sina föräldrar jobbar med. Ant-Man-stjärnan Paul Rudds son hade ingen aning om att han var en berömd skådespelare, utan trodde att han jobbade på biograf.

Paul Rudd fick sitt genombrott med Judd Apatows berömda komedier The 40 Year-Old Virgin, Knocked Up och This is 40, och har sedan dess landat flera stora roller. Inte minst den som titelkaraktären i Marvels Ant-Man-filmer, vars tredje del har premiär nästa vecka. Trots detta var det först för bara ett par år sedan som hans 17-årige son Jack Sullivan Rudd förstod vad det var han arbetade med. Ja, hur ska en 15-åring kunna hålla koll på allt?

Ant-Man-stjärnan Paul Rudds son trodde att han jobbade på biograf
Foto: Marvel.

Paul Rudd berättar om när sonen trodde att han jobbade på biografen

I en intervju med Sunday Today with Willie Geist från igår, torsdag, ger Paul Rudd oss hela händelseförloppet om hur det uppenbarade sig för hans son att han är en filmstjärna. Han berättar att han aldrig riktigt hade förklarat för sina barn om vad det var han jobbade med.

– Jag ville inte slå mig ner med dem när de var tre år gamla och visa alla mina DVD:er. 

När Jack Sullivan var 4-5 år gammal gick de på bio tillsammans och passerade de en poster på vilken pappa Paul var med. Sonen förstod då inte att han jobbade som skådespelare: 

– Han och alla andra barnen trodde att jag jobbade på biografen, vilket jag tyckte var väldigt gulligt. 

Han fortsätter: 

– Jag rättade honom aldrig, så jag tror att det först när han var femton år gammal som han började förstå det hela. 

Det hela påminner om en liknande berättelse skådespelaren John Krasinski, känd från The Office och A Quiet Place, dragit för Stephen Colbert i The Late Show. I det fallet handlade det om att hans barn trodde att han jobbade på ett kontor. Det hela började med att han en gång gick med dem till skolan och någon som kände igen honom ropade "John, från kontoret!". 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL