Biopremiär för Magic Mike's Last Dance

Biopremiär för Magic Mike's Last Dance

Sofie Landgren
10 februari 2023 kl. 07:02

Channing Tatum återvänder för en sista dans

Channing Tatum är tillbaka i rollen som Mike Lane för den tredje och sista filmen om "Magic Mike". Den här gången tar han dansen till London tack vare ett erbjudande han inte kan motstå.

Channing Tatum och Salma Hayek i Magic Mike's Last Dance
Salma Hayek och Channing Tatum. Foto: Warner Bros.

Mike Lane är tillbaka för sin allra sista strippdans

Nu bär det av för den tredje och sista filmen i filmserien om Magic Mike. I rollen som Mike Lane har vi i vanlig ordning Channing Tatum, och i rollen som den rika affärskvinnan Max ser vi ingen mindre än Hollywoodstjärnan Salma Hayek. Steven Soderbergh, regissören av den första filmen i trilogin, återvänder dessutom för att avsluta vad han påbörjade.

Tillsammans har trion och resten av teamet skapat en film som bjuder på romantik, problematik och, givetvis, magrutor och lättklädd dans.

Salma Hayek Channing tatum i Magic Mike ´s last dance
Salma Hayek och Channing Tatum. Foto: Warner Bros.

Den sista dansen utspelar sig i London

I den avslutande Magic Mike-filmen har Mike haft ett långt uppehåll från dansen, och efter att hans företag gått i konkurs har han istället jobbat som bartender i Florida. Men när han möter han den rika affärskvinnan Max, som ger honom ett affärserbjudande som han inte kan motstå, ändras förutsättningarna igen.

Max lyckas övertala Mike till att koreografera en strippdans och tillsammans reser de till London för att sätta upp showen – men allt går inte enligt planen. De stöter på både problem och överraskningar som riskerar att föstöra den stora finalen. Hur kommer det att gå för Magic Mike i hans "last dance"?

"Magic Mike's Last Dance" går upp på svenska biografer i dag, den 10 februari, missa inte detta!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL