Vin Diesel vill ha Robert Downey Jr i nästa Fast and Furious: Doms antites

Vin Diesel vill ha Robert Downey Jr i nästa Fast and Furious: "Doms antites"

Filmtopp
10 februari 2023 kl. 07:02

Håller du med Fast-stjärnan om att han vore drömtillskottet?

Vin Diesel vill se Robert Downey Jr. kliva in i nästa Fast and the Furious som motsatsen till Dom. Michelle Rodriguez avslöjar även hon vilken skådespelare hon vill se i filmserien.

Det närmar sig premiär för nästa Fast and the Furious-film Fast X, den tionde delen i filmserien om Dominic Toretto och hans vapendragare. Under en exklusiv visning av filmens trailer avslöjare Vin Diesel vem han vill se ansluta sig till Fast-familjen härnäst, och det visade sig att han har sitt sikte inställt på Robert Downey Jr.

Det var när Variety mötte upp Vin Diesel och MIchelle Rodriguez som de frågade stjärnorna om hur deras drömcast skulle se ut inför nästa Fast and Furious-film. Vin Diesel var då snabb på att svara Robert Downey Jr. 

Han förklarar sen vidare varför han vill se Iron Man-skådisen kliva in i filmserien: 

– Utan att avslöja för mycket om vad som händer i framtiden finns det en karaktär som är motsatsen till Dom, och som främjar AI och självkörande bilar samt en filosofi som säger att du förlorar din frihet med det. Det finns någon som tror att det är framtiden, och det står i direkt motsats till Toretto-mentaliteten.

Michelle Rodriquez fick tänka till mer innan hon kom fram till följande person: 

– Matt Damon. Vi har fyra Oscarsvinster och du är en Oscarsvinnare. Kom igen.

"Fast X" har biopremiär den 19 maj. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL