Superstars 2023 – alla deltagare i nya säsongen

Superstars 2023 – alla deltagare i nya säsongen

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 30 januari 2023 kl. 20:01 | Publicerad 07 november 2022 kl. 09:11

Här är de som ska ta sig an tuffa utmaningar i vår

I dag presenterar Warner Bros. Discovery alla deltagare i Superstars 2023. I den nya säsongen får vi se Frida Hansdotter, Jenny Rissveds och Kennet Andersson med flera.

Streamtopp

De är åtta av Sveriges främsta idrottare genom tiderna och sinsemellan har de kammat hem OS-guld, VM-brons, EM-medaljer och en rad svenska rekord. När den tävlingsinriktade tittarsuccén återvänder till Kanal 5 och discovery+ väntar en ny utmaning för de svenska medalj- och rekordinnehavarna. Filmtopp har sedan tidigare kunnat bekräfta deltagarna som ska utsättas för svåra utmaningar i vår.

Mer läsning:

Superstars 2023 – alla deltagare i nya säsongen
Kennet Andersson. Foto: Warner Bros. Discovery.

Superstars 2023 – alla deltagare i nya säsongen

I den nya säsongen av Superstars tävlar OS-guldmedaljören tillika slalomstjärnan Frida Hansdotter, mountainbikecyklisten Jenny Rissveds som tog hem OS-guldet i Rio de Janeiro, stavhopperskan tillika EM-medaljören Angelica Bengtsson, majorvinnaren i golf Helen Alfredsson, trefaldiga OS-medaljören Lars Frölander, VM-brons-hjälten Kennet Andersson, längdskidåkaren Mathias Fredriksson som bland annat tog hem OS-bronset i stafett under vinterspelen i Turin samt Michel Tornéus, svensk rekordinnehavare i längdhopp på 8.44 meter.

Superstars 2023 – alla deltagare i nya säsongen
Jenny Rissveds. Foto: Warner Bros. Discovery.
Frida Hansdotter i Superstars
Frida Hansdotter. Foto: Warner Bros. Discovery.
Superstars 2023 – alla deltagare i nya säsongen
Lars Frölander. Foto: Warner Bros. Discovery.
Helen Alfredsson i Superstars 2023
Helen Alfredsson. Foto: Warner Bros. Discovery.
Mathias Fredriksson i Superstars 2023
Mathias Fredriksson. Foto: Warner Bros. Discovery.
Angelica Bengtsson i Superstars 2023
Angelica Bengtsson. Foto: Warner Bros. Discovery.
Superstars 2023 – alla deltagare i nya säsongen
Michel Tornéus. Foto: Waner Bros. Discovery.

Återigen tar Warner Bros. Discovery formatet utomlands och denna gång kommer deltagarna att tävla på vackra Cypern. Jessica Almenäs kommer likt tidigare säsonger att vägleda deltagarna och programmets tittare genom tuffa och dramatiska tävlingar. 

– Vi är mycket glada och stolta över årets uppställning på Superstars startlinje. Det är åtta fantastiska idrottare med otroliga karriärer bakom sig. Att vi även har en aktiv idrottare i den absoluta världstoppen med i gruppen höjer spänningen ytterligare, säger Anne Appelberg, exekutiv producent för Superstars på Warner Bros. Discovery.

I fjolårets säsong av Superstars överraskades deltagarna av bordtennislegendaren Jan-Ove Waldner som utmanade superstarsen i två moment. I kommande säsong gästar världens främsta kvinnliga simmare i Sarah Sjöström och racerföraren tillika tvåfaldige vinnaren av IndyCar-mästerskapet Kenny Bräck.

Superstars säsong 7 har premiär våren 2023 exklusivt på Kanal 5 och discovery+.

Mer läsning:

Streamtopp

NÄSTA ARTIKEL