Kenneth Andersson om Superstars 2023: "Varit jättetufft"

Kennet Andersson om Superstars 2023: "Varit jättetufft"

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 07 november 2022 kl. 08:11 | Publicerad 05 november 2022 kl. 07:11

Nu avgörs kampen på Cypern

Just nu pågår inspelningen av Superstars 2023 på Cypern. Filmtopp har frågat den tidigare fotbollsstjärnan Kennet Andersson om upplevelsen.

Till våren kommer Superstars 2023 att sändas på discovery+ och just nu pågår inspelningen i soliga Cypern. Denna gången är det Frida Hansdotter, Jenny Rissved, Angelica Bengtsson, Helen Alfredsson, Lars Frölander, Mattias Fredriksson, Kenneth Andersson och Michel Tornéus som gör upp om den ärorika vinsten.

Kennet Andersson – som kanske mest är känd för att sätta fem mål för Sverige i fotbolls-VM 1994 – har svarat på Filmtopps frågor om sin nya, stora utmaning. Han beskriver tävlingarna som mycket tuffa.

– Det har varit jättetufft och man börjar känna i kroppen nu efter några veckors tävlande. Det har i ärlighetens namn varit halvdåligt med träningen inför detta. Det blev en tuff start i tävlingen där ett moment med dragkamp hittills varit det värsta. Jag hade egentligen inga förväntningar på mina prestationer. Det får gå lite som det gör men hittills har det gått bra känner jag, säger Kennet Andersson.

Kenneth Andersson i Superstars
Kennet Andersson är med i "Superstars" 2023. Bilden är ett montage. Foto: Unsplash/Frankie Fouganthin.

Det bästa med Superstars 2023

Men bara för att det är tufft betyder det inte att det finns en hel del positiva saker att ta del av:

– jag pratade med Helen Alfredsson som jag visste fått frågan att vara med i Superstars och vi bestämde tillsammans att, fan vi kör på, det kan bli kul. Det jag själv tyckte skulle bli spännande var att möta personer i olika olika åldersspann, vilket har varit fantastiskt och otroligt kul. Framförallt har diskussionerna och samtalen mellan tävlingarna och under kvällarna varit riktigt härliga. Just nu känns det bra innan stafetten.

Med det tackar vi Kennet Andersson för kommentarerna. Superstars 2023 sänds någon gång i början av nästa år.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL