Gunde Svan

Kompani Svan – allt om nya serien med Gunde Svan

  • Discovery+
Uppdaterad 07 september 2022 kl. 20:09 | Publicerad 09 maj 2022 kl. 13:05

Svettigt. Svårt. Närgånget och garanterat känslosamt.

I discovery+ nya storsatsning "Kompani Svan" drillar Gunde Svan och Mikael Tornving tolv svenska kändisar i olika grenar – men bara en kan stå kvar som vinnare.

I det nya tävlingsprogrammet Kompani Svan kommer vi att följa tolv kända svenskar i olika åldrar, med olika förutsättningar och vitt skilda drivkrafter. Tillsammans kommer de att genomgå ett stenhårt fysiskt och mentalt bootcamp och tävla mot varandra för att slutligen kunna besvara frågan: "kan jag bli en ännu bättre version av mig själv?".

Gunde Svan och Mikael Tornvig i Kompani Svan
Gunde Svan och Mikael Tornving. Pressbild. Foto: discovery+.

Kompani Svan leds av Gunde Svan och Mikael Tornvig

Programmet är baserat på den norska prisbelönta tittarsuccén Kompani Lauritzen, och här i Sverige leds kompaniet av flerfaldige OS-guldmedaljören Gunde Svan tillsammans med Mikael Tornving, som utöver komikerkarriären har en gedigen erfarenhet inom den svenska militären.

I "Kompani Svan" drillas deltagarna av Gunde Svan och Mikael Tornving, som under grundutbildningen och tävlingarna tar hjälp av militära experter för att pusha deltagarna att hitta sidor hos sig själva de inte visste fanns. Stresshantering, mod, viljestyrka, fokus och problemlösning – allt räknas. Och de måste samarbeta för att klara sig, men tävlar och utvecklas som individer. 

"Kompani Svan" spelas in under sommaren för att senare ha premiär på Kanal 5 och discovery+ i höst.

Mer läsning: 

 

NÄSTA ARTIKEL