Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Kompani Svan 2022 – så var första avsnittet

Kompani Svan 2022: Viktor Frisk

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2022

Influencern och artisten från Eskilstuna

Viktor Frisk är en av deltagarna som tävlar i det hårda programmet "Kompani Svan". Har han vad som krävs för att gå hela vägen och kamma hem segern?

I det nya tävlingsprogrammet Kompani Svan följer vi tolv kända svenskar i olika åldrar, med olika förutsättningar och vitt skilda drivkrafter. Tillsammans genomgår de ett stenhårt fysiskt och mentalt bootcamp där de tävlar mot varandra för att slutligen kunna besvara frågan: "kan jag bli en ännu bättre version av mig själv?".

Bland deltagarna har vi Viktor Frisk, 27 år från Eskilstuna. Han är en före detta modebloggare och numera artist samt influencer. Viktor har tillsammans med Samir Badran medverkat i melodifestivalen ett flertal gånger fram tills att duon splittrades 2020. Annars har vi sett Viktor i andra folkkära program, så som Fångarna på fortet, Lets Dance och Den stora hälsoresan.

Kompani Svan 2022: Viktor Frisk
Viktor Frisk. Foto: discovery+.

Det blir spännande att se hur det går för Viktor Frisk. Vad gäller hans inställning så märks det att han tar uppgifterna seriöst och att han tycks vara beredd att ge precis allt och lite till. Den främsta prövningen för Viktor är att ta sig an en sån här disciplinerad och tuff variant av lumpen med en ADHD-diagnos. Men sammantaget bådar det gott för profilen.

Du följer Viktors resa i "Kompani Svan" på discovery+ och Kanal 5.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL