Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kompani Svan 2022: Josephine Quist

Kompani Svan 2022: Josephine Qvist

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 september 2022

Poddaren och influencern som kastat omkull sin vardag

Josephine Qvist, 30 år, är en av deltagarna i Discovery+ nya tävlingsprogram "Kompani Svan". Genom den här artikeln får du bekanta dig med henne närmare.

Josephine Qvist är sedan tidigare en realityprofil, detta efter hennes medverkan i Ex on the Beach Sverige och Celebrity Ex on The Beach Sverige. Utöver hennes närvaro i dessa program är hon även en etablerad Influencer på sociala medier och har likaså en youtubekanal sedan tidigare. Tillsammans med en annan tidigare deltagare från Ex on the Beach, Elin Skog, driver hon även en av Sveriges största poddar i Sweet But Psycho.

Josephine Qvist i Kompani Svan 2022

Kompani Svan 2022: Josephine Qvist
Josephine Qvist i "Kompani Svan". Foto: discovery+.

Med sin medverkan i Kompani Svan har Josephine kastat sig ur sin comfort zone för att testa på nya och prövande utmaningar. I olika militanta grenar har hon drillats hårt av Gunde Svan och Mikael Tornving. Josephine har pratat med vännen Elin Skog om hur programmet varit livsavgörande för hennes personliga utveckling. Hon menar att hon blivit en helt ny person efter inspelningen och alla dess prövningar som är långt ifrån Josephines vanliga vardag. Det återstår att se ifall hon kan sluta upp som vinnare av programmets första upplaga.

Josephine kommer från Örebro men kommer inom en snar framtid att flytta till Marbella. Du följer hennes resa i "Kompani Svan" 2022 på discovery+.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL