Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Kompani Svan 2022 – så var första avsnittet

Kompani Svan 2022: Niclas Wahlgren

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2022

Vinner han den benhårda tävlingsprogrammet?

Niclas Wahlgren är en av deltagarna i "Kompani Svan" 2022. Har han vad som krävs för att sluta upp som segrare av programmets tuffa tävling?

I discovery+ nya realityserie Kompani Svan får vi följa tolv svenska kändisar som ska prövas i militanta utmaningar. Endast en av dem kan sluta upp som segrare och det återstår att se ifall det blir den berömde mångsysslaren Niclas Wahlgren

Kompani Svan 2022: Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren i "Kompani Svan". Foto: discovery+.

Den omtyckte nu 57-årige Stockholmsbon är en sedan lång tid tillbaka etablerad skådespelare, artist och radioprogramledare. Utöver detta är han även bror till bland annat profilen Pernilla Wahlgren (aktuell med Wahlgrens värld) och skådespelaren Linus Wahlgren (aktuell med Över Atlanten), och son till Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Vi har både sett och hört Niclas i flera barnproduktioner, så för de nostalgiska tittarna blir det förstås väldigt kul att få följa honom i den här typen av tävlingsprogram. Niclas, som har en online-coachning inom träning, lär inte få allt för stora problem vad gäller de fysiska utmaningarna programmet har att erbjuda honom. Men som vi förstår saken räcker det inte nödvändigtvis hela vägen. Niclas största utmaning i tävlingen kommer förmodligen att vara hans synfel. 

Du följer Niclas Wahlgren resa i "Kompani Svan" 2022 på discovery+ och Kanal 5.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL