Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då har Alla utom vi säsong 2 premiär

Då har Alla utom vi säsong 2 premiär

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 mars 2022

"Hoppas den ska värma i hjärtat"

Nu får vi ta del av de första bilderna på Björn Gustafsson och Alba August från "Alla utom vi" säsong 2, som har premiär på discovery+ senare i år.

Alla utom vi hade premiär i februari förra året och är en av discovery+ viktigaste produktioner i deras dramasatsning. Den blev nämligen en omedelbar succé och fick ett starkt välkomnande av såväl kritiker som publik. I samband med att serien nu nomineras till prestigefulla International Format Awards i kategorin Best scripted format,  avslöjar streamingtjänsten att man precis avslutat inspelningarna av Alla utom vi säsong 2.

I serien får vi lära känna paret Hilma (Alba August) och Ola (Björn Gustafsson) i deras dröm och kamp om att bilda familj. Samtidigt som de kastas mellan hopp och förtvivlan, tacklar de omgivningens goda råd om hur man bäst lyckas. Erik "Jerka" Johansson adapterade manuset, tillsammans med Sebastian Antonios Johansson, och gjorde även sin regidebut med Alla utom vi

MER LÄSNING:

Då har Alla utom vi säsong 2 premiär

I höst återser vi Hilma och Ola och får återigen följa med dem i den känslomässiga berg-och-dalbana som jakten på familjelyckan kan innebära. Så här säger stjärnduon Gustafsson och August om den nya säsongen: 

– Det här är ett väldigt viktigt projekt för mig. Jag sprängs av stolthet för säsong 2 som kommer nu i höst. Jag hoppas den ska värma i hjärtat och ändå visa att komedi och drama går hand i hand, säger Björn Gustafsson.

Alla utom vi har en alldeles särskild ton, som jag tycker är unik för svenska serier, och som jag är stolt att vi lyckats hitta. Jag tror att serien kan bli en kompis till många i samma sits. På så sätt känns det viktigt att det får spridning, säger Alba August.

"Alla utom vi" säsong 2 har premiär på discovery+ i höst. Se bilder från inspelningen här:

Från inspelningen av "Alla utom vi" säsong 2.
Björn Gustafsson och Alba August tillbaka i "Alla utom vi" säsong 2. Foto: discovery+.
Alba August. Foto: discovery+.
Alba August. Foto: discovery+.
Alla utom vi säsong 2. Foto: discovery+.
Björn Gustafsson och Alba August. Foto: discovery+.
NÄSTA ARTIKEL