Anders Öfvergård tar farväl av karriären? “Jag skiter i att jobba nu”

Anders Öfvergård efter utspelet om att sluta jobba: ”Jag ska dra ner”

  • Discovery+
Axel Diedrichs
23 april 2024 kl. 08:04

Programledaren tycks fortsätta om än i mindre takt

Anders Öfvergård har sagt att han tänker sluta jobba för att fokusera på sin familj. Nu kommenterar han sitt stora utspel och benar ut tankebanorna.

Förra veckan lockade programledaren Anders Öfvergård stor uppmärksamhet när han i Över Atlanten berättade att han tänker sluta jobba för att prioritera familjen. Detta efter att han kommit i land efter vad som varit en högst krävande resa och fått se sin hustru igen över FaceTime.

– Jag tror att jag skiter i att jobba nu. Jag ska ta hand om mina kära barn och min älskade fru, så hej då, sade Anders Öfvergård då. 

Uttalet orsakade rabalder på Filmtopps Facebooksida där tusentals reaktioner har trillat in. Åsikterna om hans utspel har varit olika, men många har yttrat sin önskan om att han ska fortsätta. 

Foto: Kanal 5 / discovery+.

"Jag ska dra ner"

Genom åren har den berömde programledaren och snickaren arbetat väldigt flitigt med en mängd olika projekt. Och med de senaste tuffa perioderna med sparken från TV4 och Robinson, och "köttskandalen" så är det förståeligt om man inser att en paus vore på plats. I dagens avsnitt, som också utgör säsongsfinalen av vårens Över Atlanten, kommenterar Anders Öfvergård sitt eget utspel om att sluta jobba. Då lugnar han de tittare som vill att han ska fortsätta:

– Sluta jobba, sa jag det? Jag ska dra ner, säger han och förtydligar: 

– Att sluta jobba direkt, det är nog mer någonting som jag dumt nog säger att jag ska göra. Men det jag helst vill är nog att trappa ner, och det tycker jag att jag har lyckats med. 

”Renoveringsdrömmar” är Anders Öfvergårds nya program på Kanal 5
Anders Öfvergård gör "Renoveringsdrömmar" säsong 2. Foto: Kanal 5 / discovery+.

Fortsätter och gör Renoveringsdrömmar säsong 2

Hur mycket Anders Öfvergård kommer att arbeta återstår förstås att se, men vi förstår det som att han fortsätter med sitt nya byggprogram på discovery+ och Kanal 5. På sitt Instagram-konto har han själv lagt ut att de söker deltagare till Renoveringsdrömmar säsong 2. Men kommer han att göra mer än så? Det får tiden utvisa. Om inte annat lär han kanske dyka upp i produktioner som gäst snarare än programledare, så som han gjort med Över Atlanten

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad Anders Öfvergård hittar på den kommande tiden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL