Alla deltagare i Över Atlanten hösten 2024 – hela listan

Alla deltagare i Över Atlanten hösten 2024 – hela listan

  • Discovery+
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 23 april 2024 kl. 20:04 | Publicerad 10 januari 2024 kl. 18:01

Suzanne Reuter och Peter Forsberg är med på båten

Under 2024 väntar två nya säsonger av omåttligt populära "Över Atlanten", och nu vet vi även vilka som medverkar i höstens säsong. Bland deltagarna hittar vi profilstarka namn som bland andra Suzanne Reuter och Peter Forsberg.

I februari rullar en ny säsong av Över Atlanten igång på Kanal 5 och discovery+. Men redan innan sändningarna av den stundande säsongen har hunnit påbörjas har vi fått information om vilken som kommer att medverka i programmet under hösten 2024.

Och även under den säsongen är det ett namnkunnigt gäng som kliver ombord båten för en seglats över Atlanten.

Alla deltagare i Över Atlanten hösten 2024 – hela listan
Foto: Filmtopp Int.

De medverkar i Över Atlanten hösten 2024 (säsong 7) – Foppa, Reuter och Ankan bland deltagarna

Om bara några veckor får vi följa ett nytt gäng när de tar sig an utmaningen att segla över Atlanten. I den kommande sjätte säsongen av Över Atlanten är det Anders Öfvergård, Björn Kjellman, Malin Gramer, Jessica Andersson, Tobbe Blom och Hampus Hedström som kliver ombord på båten, men redan nu vet vi alltså vilka som kommer att göra en liknande resa i höstsäsongen.

Det är Aftonbladet som är först ut med att avslöja vilka sex profiler som medverkar i Över Atlanten hösten 2024, och vi hittar flera väldigt välkända namn bland deltagarna. Några som sticker ut är Suzanne Reuter, Peter Forsberg och Anders "Ankan" Johansson.

Alla deltagare i Över Atlanten hösten 2024:

  • Suzanne Reuter
  • Peter Forsberg
  • Anders "Ankan" Johansson
  • Clara Henry
  • Christoffer Appelquist
  • Dante Zia

Något exakt premiärdatum för höstsäsongen 2024 är inte annonserat, men följer den samma schema som under föregående år kan vi vänta oss en premiär omkring september 2024.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL