Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Realityprofilen försvarar Anders Öfvergård efter stölden: "Låt han va snälla"

KLART: Anders Öfvergård gör comeback – medverkar i Över Atlanten

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 augusti 2023

Programledaren på väg tillbaka i rutan

Nu står det klart att Anders Övergård gör comeback i TV-rutan. Programledaren finns med bland de som ska segla runt i "Över Atlanten" 2024. Se hela listan med deltagare här.

Det har spekulerats kring hur programledaren Anders Öfvergård ska komma över de negativa rubriker som han frontat efter att ha stulit kött från ICA Maxi i Värmdö. Men nu kan han vara på väg mot sin comeback, om än i en annan roll än vi är vana vid att se honom. Öfvergård tillhör nämligen den skara kändisar som ska delta i Över Atlantan 2024. Nedan hittar du den fulla listan med deltagare.

KLART: Anders Öfvergård gör comeback – medverkar i Över Atlanten
Anders Öfvergård snart tillbaka hos tittarna. Foto: discovery+ / Kanal 5.

KLART: Anders Öfvergård gör comeback – medverkar i Över Atlanten

I höst får vi se det älskade reseprogrammet komma tillbaka till Kanal 5 och discovery+. Då ska Julia DufveniusMaria Montazami, Anders Svensson, Mikkey Dee, Nassim Al Fakir och Hans Fahlén ge sig av på ett livsomvälvande äventyr. I säsongen efteråt, som ska sändas nästa år, ska Anders Öfvergård som är i ropet för att nyligen ha dömts för ringa stöld medverka. 

Leif GW Persson som satt i Nyhetsmorgon när han kommenterade Öfvergårds dom var övertygad om att han skulle förlora den större delen av sina jobb. Men nu verkar det som att Sveriges mest tillförlitliga kriminolog kan ha fått fel. Förutom att han ska vara med i Över Atlanten finns det även planer för att Öfvergård ska leda ett nytt renoveringsprogram på Kanal 5. Det har varit tänkt att släppas redan i höst, men produktionen har inte funnits med under kanalens höstpresentation som man nyss släppte.

Alla deltagare i Över Atlanten 2024

Förutom Öfvergård kommer vi naturligtvis även att få se andra kändisar ta sig an sitt livs tuffaste äventyr. Bland dem har vi Tobbe "Trollkarl" Blom och skådespelaren Björn Kjellman. Här hittar du hela listan med namn på nästa års deltagare i programmet:

Malin Gramer

Jessica Andersson

Tobbe Blom 

Anders Övfergård

Hampus Hedström

Björn Kjellman

NÄSTA ARTIKEL