Creed 3 har nu fått sitt premiärdatum

Creed 3 har nu fått sitt premiärdatum

18 oktober 2022 kl. 08:10

Spana in första postern till filmen här

Nu har den allra första postern av "Creed 3" landat och inom kort kan vi även förvänta oss en trailer till filmen, som blir utan Sylvester Stallone.

Det är streamingtjänsten Amazon Prime Video som nu släppt en poster till kommande boxningsfilmen Creed 3. Tillsammans med produktionsbolaget MGM låter de oss även veta att filmen har premiär den 3 mars 2023, då först på bio. Uppföljaren blir den första filmen i Rocky-universumet där Sylvester Stallone inte medverkar på något sätt, varken framför eller bakom kameran.

I Creed 3 kommer vi åter igen att se Michael B. Jordan i huvudrollen som Adonis Creed. Andra skådespelare som kommer att ha en roll i filmen är Tessa Thompson som Adonis flickvän Bianca, Phylicia Rashad som Adonis styvmamma Mary Anne och Jonathan Majors som filmens stora antagonist Anderson Dame.

Michael B. Jordan har den här gången även hållit i tyglarna som regissör. Filmen blir hans debut i den rollen.

Flera medier uppger att vi kan förvänta oss en första trailer under de kommande dagarna. Nedan ser du den första postern till "Creed 3":

När vi får se filmen dyka upp på Amazon Prime Video är ännu inte känt, men det lär inte dröja alldeles för länge efter biopremiären.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL