Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Masked Singer Sverige 2023

Då kommer Masked Singer Sverige 2023

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 maj 2022

Och så var det dags att se fram emot nästa säsong

En ny säsong TV4:s hetaste program just nu har gått i mål och det har blivit dags att se fram emot Masked Singer Sverige 2023.

Efter den andra säsongens rafflande final är det många som nu längtar efter nya Masked Singer 2023. Inför den måste vi säga att allt vi trodde oss veta om programmet inte längre gäller. Känslan av att vad som helst nu kan hända i programmet blev stark i samband med att programledaren David Hellenius avmaskerade Spelmannen. Då visade sig den andra säsongens vinnare vara inte bara en, utan två personer: Marcus och Martinus.

När kommer Masked Singer Sverige 2023?

Många är nyfikna på fortsättningen och vill veta exakt när den kommer ut. Även om man hållit på premiärdatumet för Masked Singer Sverige säsong 3 vet vi sedan länge att de flesta av TV4:s program går som en klocka. Så har fallit hittills också varit med det här programmet där den första säsongen hade premiär den 26 mars 2021 och den andra släpptes 25 mars 2022.

Vi kan därför bara dra slutsatsen att Masked Singer Sverige 2023 har premiär i slutet av mars. Och att finalen även då avgörs framåt slutet av maj månad.

Uppdatering: Masked Singer 2023 har premiär den 31 mars.

Nya regler inför Masked Singer säsong 3?

Inför årets upplaga av programmet tillkom vissa förändringar, framför allt att det numera är tre finalister som gör upp i säsongsavslutningen. Än så länge vet vi inte ifall nästa vända kommer att bjuda på någon ny regel, utan sådan eventuell information lär dyka upp först efter årsskiftet.

Filmtopp håller dig uppdaterad om programmets nya deltagare, eventuella regeländringar och annan smakrik information.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL