Masked Singer Sverige 2022

Alla deltagare i Masked Singer 2023 läckta

Filmtopp
Uppdaterad 13 mars 2024 kl. 11:03 | Publicerad 06 mars 2023 kl. 11:03

Lista cirkulerar nu på nätet

Det har nu blivit känt att alla deltagare i Masked Singer 2023 är läckta. En lista med alla deltagare har fått spridning på nätet.

LÄS OCKSÅ: Alla deltagare i Masked Singer 2024 läckta

Historien har nu börjat upprepa sig för TV4:s mest populära underhållningsprogram. Förra året kunde vi dagar innan premiären meddela att en lista med personer bakom kostymerna läckts på nätet. Med premiären av Masked Singer Sverige 2023 bara runt hörnet har alla deltagare läckts på nytt, rapporterar Expressen.

Alla deltagare i Masked Singer 2023 läckta
Fjolårets lista med Masked Singer deltagare avslöjade. Censurerad skärmdump från Flashback.

Masked Singer 2023 läckt – producent svarar

Det hör till programmets essens att gissa vilka svenska kändisar som gömmer sig bakom de spexiga kostymerna och sjunger inför juryn. Därför finns det nu risk att en stor del av underhållningen går förlorad för många tittare när alla deltagare i Masked Singer 2023 antas vara avslöjade. Även om vi inte kan säga med säkerhet att den läckta listan helt stämmer överens med verkligheten förrän avsnitten sänts, får vi baserat på den senaste gången det skedde utgå från att så är fallet. Förra året kunde man vid säsongens slut nämligen konstatera att de namn som avslöjades inför premiären stämde överens helt och hållet.

En av programmets producenter kallade det den gången olyckligt och osolidariskt mot de förväntansfulla tittarna. Enligt egen utsago hade produktionen då ingen som helst aning om hur listan kunde läcka ut. De var då tydliga med att de inte tänker lägga ner tid och resurser åt att gräva i saken. 

I ett mejl till Aftonbladet har produktionens exekutiva producent Anika Beclijevski skrivit följande om årets läckta lista: 

– Den som vill vara helt säker på vilka som döljer sig bakom maskerna behöver ge sig till tåls till då den nya säsongen drar igång igen.

Hur det kommer sig att en lista med läckta Masked Singer deltagare 2023 fått spridning kan vi i dagsläget endast spekulera kring.

Streamtopp

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL