Masked Singer säsong 2 – detta vet vi

Marcus och Martinus vinner Masked Singer Sverige 2022

  • C More
Filmtopp
20 maj 2022 kl. 21:05
ANNONS
ANNONS

Stor överraskning i Masked Singer Sverige

I kväll avslutades den nya säsongen av TV4:s kändistäta underhållningsprogram och vi kan konstatera att Marcus och Martinus vinner Masked singer 2022.

Programidén med kändis som sjunger bakom masker har gjort storslam runt om i världen, och den svenska versionen är inget undantag. Efter en lyckad första säsong gick den andra nu i mål och vinnaren av Masked Singer Sverige 2022 skulle bli den mystiske "Spelmannen".

Två vinner i Masked Singer

Under kvällens avsnitt skulle de tre sista anonyma artisterna avslöjas. Först ut var Spelmannen som visade sig vara två personer,  Marcus OCH Martinus!

Därefter avslöjades vem som gömde sig som karaktären Trollkarlen. Person bakom den masken var Rennie Mirro.

Slutligen skulle den sista deltagaren avslöjas, Sagoträdet. Då fick vi till vår stora förvåning se att det är stjärnkocken Tareq Taylor som gömt sig bakom den masken.

Marcus och Martinus vinner Masked singer Sverige 2022

Efter intensiv spänning vet vi nu vem som står som segrare. Vi kan meddela att Spelmannen, det vill säga Marcus och Martinus är vinnarna av Masked Singer Sverige 2022. 

En lyckad säsong av programmet är nu över och det är dags att blicka fram emot nästa. Filmtopp uppdaterar dig så fort det finns mer information om Masked Singer Sverige 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL