Tre nya deltagare anländer till Farmen 2023

Tre nya deltagare anländer till Farmen 2023

  • C More
Moa  Andersson
31 januari 2023 kl. 12:01

Farmen 2023 – tre nya deltagare anländer till gården

Precis när farmarna börjar få koll på varandra är det dags för sommarens tre utmanare att göra entré. De nya farmarna kommer till gården med både välkomna och ovälkomna besked.

Efter gårdagens upplopp när både Karin Kollberg och Andreas Gauffin lämnade gården är stämningen på Farmen riktigt bra. Deltagarna har äntligen börjat få koll på varandra och gruppen i helhet.

Plötsligt hörs råmande kossor och alla farmare och försätts i extas. Till deras förvåning är inte korna ensamma, utan har med sig inte bara en eller två nya deltagare, utan hela tre blivande farmare – Rickard Castefjord, Artin Ghookassi och Asiatou Touray.

Eddie Gecer och Christoffer Hammarlöf i Farmen 2023
Eddie Gecer och Christoffer Hammarlöf. Foto: TV4 / C More. 

"Jag kommer ta hand om er som mina egna barn"

 – Tre nya deltagare kommer med kossor och jag hade klarat mig utan kossor och skippat nya deltagare, säger Christoffer Hammarlöf när de nya utmanarna närmar sig. 

Eddie Gecer ser däremot på situationen lite annorlunda än Christoffer. Han är otroligt glad över att se kossorna. Han förklarar att det var som om han var i en dröm; helt plötsligt kom kossorna från ingenstans och det var ingenting han hade räknat med skulle hända. 

 – Egentligen, största anledningen varför jag är här är för att träffa kossorna och det har varit mitt största mål. Jag glömde bort att det kom nya deltagare, förklarar Eddie. 

Han tar omedelbart emot kossorna med öppna armar vid deras ankomst. Han hämtar vatten och fixar till deras plats eftersom det är han som varit och ordnat fram deras platser. Eddie vill att de ska må bra och förklarar att han kommer ta hand om dem som sina egna barn.

– Här är ni i säkra händer kan jag säga, jag kommer ta hand om er med mitt liv, säger Eddie till kossorna.

Rickard Castefjord i Farmen 2023
Rickard Castefjord. Foto: TV4 / C More.

"Alfahanen" Rickard Castefjord 

Rickard Castefjord, 54, är en terapeut från Älandsbro och gör entré i Farmen. Han förklarar att människor i hans omgivning brukar tycka att han är driven och tar plats. Han kan direkt ta energin i ett rum när han kliver in och det gör han även på gården.

– Små pojkar i alldeles för stora kroppar, sådana människor är jag ett stort hot för. Min bekantskapskrets tjatar alltid på mig att jag är en klockren alfahane, säger Rickard.

Artin Ghookassi i Farmen 2023
Artin Ghookassi. Foto: TV4 / C More. 

Artin Ghookassi: "jag är arbetskraft"

Artin Ghookassi, 36, kommer från Uppsala och arbetar till vardags som processoperatör. Han tycker det känns väldigt roligt att äntligen få befinna sig på gården.

Däremot trodde han att det skulle bli en tuff uppförsbacke med tanke på att han kommer in lite senare än de andra farmarna. Som tur är förklarar han att han direkt känner sig hembjuden, som till en familj.

– Jag känner ändå att jag hittat min plats på grund av att de saknar arbetskraft och jag är nog det bästa de kan få just nu. Jag är arbetskraft, berättar Artin. 

Asiatou Touray i Farmen 2023
Asiatou Touray. Foto: TV4 / C More.

Asiatou Touray är här för att ta över Farmens kök

Asiatou Touray, 28, från Stockholm är redo för att ta över köket på Farmen eftersom hon till vardags arbetar med mat som cateringföretagare.

De andra farmarna frågar direkt vad hon arbetar med till vardags och om hennes matkunskaper, men hon avvaktar med att ta över Cia Stenmark Sommerborns roll som köksansvarig.

– Cia är ju köksansvarig just nu så jag vill inte gå in och ta över direkt utan jag frågar henne vad hon vill ha hjälp med. Det känns bra men jag längtar tills jag får ta över i köket, förklarar Asiatou.

Vi välkomnar Rickard, Artin och Asiatou till Farmen 2023. Programmet ser du på TV4, TV4 Play och C More.

Här kan du läsa mer om de nya deltagarna:

NÄSTA ARTIKEL