Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Good Wife säsong 4, 5, 6 och 7 – detta vet vi

The Good Wife säsong 4, 5, 6 och 7 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2022

Kommer fler säsonger av The Good Wife till C More

Sedan en tid tillbaka kan du streama de första tre säsongerna av favoriten "The Good Wife" på C More, men hur ser det ut med de efterföljande säsongerna – kommer de också att landa på streamingplattformen framöver?

LÄS OCKSÅ:

"The Good Wife" är CBS-serien som sändes mellan 2009–2016 och blev en stor succé för kanalen. I serien spelar Julianna Margulies huvudrollen som Alicia Florrick, en kvinna som alltid varit en duktig fru till sin make. Hennes liv vänds upp och ner när han åker dit i en prostitutions- och korruptionshärva som tvingar henne att återvända ut i arbetslivet som advokat.

Andra kända skådespelare i The Good Wife inkluderar skandalomsusade Chris Noth, Christine Baranski, Eli Cumming, Michael J. Fox m.fl.

Nyligen gjorde C More serien tillgänglig för sina användare och i skrivande stund finns de första tre säsongerna på streamingtjänsten. Har du redan hunnit kollat alla avsnitt på plattformen, så är du säkert nyfiken på om du kan vänta dig fler säsonger framöver. Filmtopp har svaret.

När kommer The Good Wife säsong 4 och 5?

"The Good Wife" avslutades som sagt 2016 och eftersom den startade 2009 har du säkerligen redan listat ut att det finns fler än tre säsonger av serien. Totalt blev det sju långa säsonger av The Good Wife och vi har ett datum för när säsong 4 och säsong 5 kommer till C More.

Båda säsongerna kommer till streamingtjänsten i mitten av februari, närmare bestämt på alla hjärtans dag, den 14 februari.

När kommer The Good Wife säsong 6 och 7?

Även de två sista säsongerna är på väg till C More. Säsong 6 och säsong 7 kommer precis som säsong 4–5 att ha premiär simultant, men en vecka senare, den 21 februari.

NÄSTA ARTIKEL