Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Beck söker strippa till nästa film – är det du?

Beck söker strippa till nästa film – är det du?

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 januari 2022

Bemästrar du erotisk dans? Då kan du bli Beck-stjärna

Trots att det precis börjat rulla nya Beck-filmer på C More, så råder det ingen vila för produktionen. Just nu söker de någon som kan spela strippa i en kommande rulle. Är du personen de söker efter?

Missa inte Filmtopps intervju med de två Beck-stjärnorna Martin Wallström och Valter Skarsgård där de avslöjar vilken som är deras favoritfilm i Beck-universumet.

Med Ett nytt liv och Rage Room ute på C More råder det just nu fullständig Beck-feber i Sverige. Produktionen hinner däremot inte sippa på segerdrinkarna, utan nu pågår istället arbetet på nästa klump med filmer. Till en av de som komma skall söker de nu en person att spela strippa. 

På sajten Statist.se har det dykt upp en annons där produktionen söker en person att spela strippa i nästa Beck-film. I deras annons skriver de följande: 

– Här behöver vi ingen blyg människa utan någon som inte är känslig för att ta för sig och visa sig lättklädd. Du behöver vara danskunnig och om du har erfarenhet av någon form "erotisk" dans är såklart en bonus.

Personen som landar uppdraget får inte bara en unik upplevelse, utan också ett arvode på 1500 kronor. 

Är du sugen att lämna in en ansökan? Det gör du då direkt via statist.se

MER LÄSNING:

Se också Filmtopps djupdykande intervju med Kristofer Hivju om de nya Beck-filmerna och "The Witcher" säsong 2 i vilken han har en minst sagt anmärkningsvärd roll.

NÄSTA ARTIKEL