Lag Syd i Robinson 2023

Stor sabotageplan i Robinson 2023: "Känner mig lurad och förrådd"

  • C More
Uppdaterad 30 april 2023 kl. 06:04 | Publicerad 27 april 2023 kl. 07:04

Laget förlorar avsiktligt

Den andra ödeskampen startar i "Robinson" 2023 och det förlorande laget måste skicka hem någon. Men vad hälften av Lag Syd inte vet är att deras lagmedlemmar redan har planerat deras förlust.

OBS! Artikeln beskriver händelser ur det senaste avsnittet av "Robinson" 2023.

Stor sabotageplan i Robinson 2023: "Känner mig lurad och förråd"
Foto: TV4.

Det är dags för den andra ödeskampen i Robinsons Ödesvecka. Vinnarlaget kan verka uppenbart, med Lag Syds större antal medlemmar som dessutom är starka. Men vad inte hela laget vet om är att vissa medlemmar har konspirerat ett sabotage.

Veckans lagkapten Dennis Johansson har tillsammans med Christopher Da Silva, Pernilla Block och Camilla Salen Sjögren bestämt sig för att avsiktligt förlora i dagens ödeskamp. Detta för att kunna behålla tjejpakten från gamla Lag Syd som nu består av Lag Nord, men också för att kunna rösta ut en av deras egna lagmedlemmar. Siktet är inställt på antingen Amanda Eliasson eller Erik Warholén, två av de starkaste deltagarna som har gått sabotagepakten på nerverna.

Stor sabotageplan i Robinson 2023: "Känner mig lurad och förråd"
Foto: TV4.

Erik efter den stora sabotageplanen i Robinson 2023: "Känner mig lurad och förråd"

Eftersom att Lag Syd har fler medlemmar behöver tre sitta ute under ödeskampen och det är upp till lagkapten att välja vilka. När Dennis då väljer Erik, Amanda och Markus Edensky som utesittare blir alla förvånande. Till och med Anders Lundin undrar om det var ett så smart val.

– Han kanske gjorde det här för att vara lite schysst åt oss, tänkte Sophie Sörkvist under valet.

Under tävlingen fortsätter det egengjorda sabotaget, Lag Syd tar det lugnt under alla moment i tävlingen medan Lag Nord drar förbi dem. Lag Nord får därför chansen att vinna och tar den. Efter tävlingen bekänner Dennis sabotaget till Anders och de andra.

– Jag känner mig definitivt lurad och förråd, säger Erik om det nu uppenbara sabotaget.

Nu är det dags för Lag Syd att skicka hem någon och den sista rösten ligger hos lagkaptenen Dennis.

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL