Robinson 2023: Dennis Johansson

Robinson 2023: Dennis Johansson

  • C More
Uppdaterad kl. 15:04 | Publicerad 11 april 2023 kl. 15:04

23-åringen från Åby

Dennis Johansson är en av de yngsta deltagarna i "Robinson" 2023. 23-åringen från Åby har kommit långt i spelet, men det kan ändra sig utan en pakt...

Dennis Johansson i Robinson 2023
Dennis Johansson. Foto: TV4.

Detta är Dennis Johansson i Robinson 2023

Dennis Johansson är 23 år gammal och därmed en av de yngsta deltagarna i Robinson 2023. I år har lagen delats upp baserat på ålder och Dennis hamnade därför i det yngsta laget, Lag Syd. Dennis är från Åby och jobbar som kameraspecialist.

Hans personliga sak som han tog med sig till ön var en tatueringsnål. Något man kanske kan förstå när man ser att stora delar av hans kropp är täckta av tatueringar, vilket i sin tur är svårt att undgå då Dennis oftast går runt utan tröja på Lag Syds strand.

Hittills i tävlingen har Dennis känt sig mest säker med Amanda Eliasson i Lag Syd. Men efter praktikveckan i Robinson blev Amanda en permanent medlem i Lag Nord. 

– Man vart ju alltid glad och liksom på språng när man hängde med henne. Så det känns av att hon inte är kvar i Lag Syd faktiskt, säger Dennis om sin saknade lagkamrat.

Dennis har därefter behövt tänka om sin strategi i spelet. Han måste nu socialisera sig mer med de andra i Lag Syd för att försäkra sig om en plats genom hela spelet. 

När det gäller pakter verkar Dennis aningen osäker på hur han ska gå till väga. Till att börja med väljer han därför att helt enkelt prata med de andra i sitt lag. Hans stora utmaning nu verkar vara hur han ska spela Robinson strategiskt. Kommer Dennis kunna ta sig ända fram? Följ Dennis Johanssons resa i Robinson 2023.

Robinson 2023 följer du på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL