Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Så många Beckfilmer blir det – Stjärnorna gissar!

Så många Beckfilmer blir det – Stjärnorna gissar!

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 februari 2022

Jonas Karlsson och Josephine Bornebusch tippar antalet

Snart är det dags för den 45:e Beckfilmen att ha premiär "58 minuter". I en exklusiv intervju med Filmtopp gissar Jonas Karlsson och Josephine Bornebusch på hur många kommande Beckfilmer vi kommer att få se i framtiden.

Den 18 februari är det dags för Beck 45: 58 minuter att ha premiär på C More. Det är den tredje filmen i den pågående säsongen av den omåttligt populära kriminalaren. Totalt har det alltså blivit 45 stycken Beckfilmer och fler är på ingång.

Sedan tidigare har Kristofer Hivju sagt att fyra stycken ytterligare ska spelas in nu i februari. Även om nyheten inte officiellt har bekräftats från C More dök det den 21 januari dök det upp en annorlunda annons på Statist.se som indirekt bekräftade norrmannens uttalande – strippa sökes för ny Beckfilm.

När Filmtopp intervjuade Jonas Karlsson och Josephine Bornebusch om deras kommande serie Harmonica berättade också Karlsson för Filmtopp att de håller på att spela in nya Beckfilmer och att han medverkar i dem:

– Ja, jag ska vara med där. Min karaktär är ju inte med hela tiden, men jag är med, säger Jonas Karlsson till Filmtopp.

Så många Beckfilmer blir det – Stjärnorna gissar!
Jonas Karlsson och Josephine Bornebusch tippar Beckfilmer i ett samtal med Filmtopp.

När Filmtopp ber dem gissa på hur många Beckfilmer det blir innan de tar slut, tippar Jonas och Josephine på att serien kommer fortsätta ett bra tag till.

– Det känns som att de fått snurr på det hela, säger Jonas. Nu är ju inte jag med hela tiden, men det känns som att det kan bli några stycken till. Om man ska dra till med en siffra så tror jag att det i alla blir 75.

– Då lägger jag mig på 78, det känns som att de kommer hålla på för alltid, tillägger Josephine snabbt och skrattar.

Hur många Beckfilmer det kommer att bli återstår givetvis att se, men förhoppningsvis får serien rulla på ett bra tag till. Hela intervjun släpps i sin helhet nästa vecka.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL