Robinson: Fabian Turkalj

Robinson 2023: Fabian Turkalj

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 05 april 2023 kl. 05:04 | Publicerad 04 april 2023 kl. 13:04

55-årige hamnarbetaren från Göteborg

Fabian Turkalj är en av deltagarna i ”Robinson” 2023 som stuckit ut som öns mest sociala filur. Nog är han omtyckt, men hur långt räcker Fabians sociala sida i vad som trots allt är en tävling?

OBS! Artikeln beskriver händelser ur Robinson 2023 som sträcker sig fram till den 4 april.
Robinson: Fabian Turkalj
Foto: TV4 / C More.

Detta är Fabian Turkalj i Robinson 2023 – kvinnotjusare med ambitioner

Fabian Turkalj är den 55-årige hamnarbetaren från Göteborg som har tagit plats i årets säsong av Robinson och som börjat synas i allt högre utsträckning. Det som får Fabian att sticka ut från mängden bland årets deltagare är självförtroendet som gränsar till hybris. Fabian ser sig själv som "öns snygging" och är en självutnämnd tjejtjusare hemma i Sverige.

Trots ett självförtroende som slår i taket tar han inte lätt på utmaningen som det innebär att vara med i Robinson. Fabian har ambitioner om att gå långt i tävlingen och beskriver tävlingen som något av det häftigaste han vet.

Kan Fabian charma sig hela vägen till final?

Fabian har inte varit en av dem som bidragit mest i tävlingarna hittills under säsongen, vilket kan komma att såra honom på sikt. Trots det, och trots att han bevisligen är egenkär, är han mycket uppskattad av sina lagkamrater. Fabian sprider god stämning i lägret och visar gång på gång att det goda självförtroendet till stor det är befogat – han kan prata med vem som helst och hans ärlighet i alla situationer kan mycket väl leda till att han charmar sig fram genom tävlingen.

Frågan är bara om han kan charma sig hela vägen till finalen eller om han kommer sätta käppar i hjulet på sig själv med sin fåfänga. Utöver Fabians fokus på sitt utseende och att han uppenbart har mer att kräma ur under tävlingarna, gestaltar sig fåfängan också genom den personliga saken han tog med till ön, vilket var örontops. Tolv stycken för att vara exakt.

På besök hos ynglingarna

Under praktikveckan fick han tillsammans med Sanna Strand gå över till de yngre i Lag Syd. Även där har han lyckats knyta band med sina medtävlande, men det känns ändå som om han känner sig mer hemma med de äldre i Lag Nord, där han har en tydligare roll och plats i hierarkin.

Du följer Fabians resa i ”Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL