Robinson 2023: Anna Stomsi

Robinson 2023: Anna Stomsi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 03 april 2023 kl. 07:36 | Publicerad 30 mars 2023 kl. 19:00

44-åringen från Stockholm

Anna Stomsi är en av Lag Nords deltagare i "Robinson" 2023. Har hon vad som krävs för att vinna tävlingen?

Robinson 2023 är nu i gång för full hals när Lag Syd och Lag Nord gör upp om att vinna tävlingar som ger fördelar och håller dem utanför Öråd. I smeten finns den 44-åriga stockholmaren Anna Stomsi som till vardags är medium. Hur långt kommer vi att få se henne gå i Robinson 2023? Som det ser ut nu, torsdagen den 30 mars, ligger hon inte jättebra till. 

Robinson 2023: Anna Stomsi
Anna Stomsi argumenterar med Peter. Foto: TV4.

I kläm med andra deltagare

Det har varit en trevande start för Lag Nord som ännu inte lyckats vinna en enda lagtävling mot Lag Syd. När de väl hittar kraft och energi för att ta upp kampen med de yngre motståndarna, tycks luften gå ur dem. En som dessutom hamnat i kläm med andra deltagare är Anna Stomsi. Hennes prestationer i tävlingar och lugna inställning har börjat reta upp folk i lägret. Inte minst den första veckans lagkapten Peter Andersson, som tyckte att hon saknade driv i ett kritiskt pristävlingsmoment där Anna och Camilla Widing skulle gräva upp en kula ur sanden.

– Jag tror inte att Anna har tävlingsinstinkten. Det ska vara lugnt och fint, har Peter sagt om Anna. 

Hur många som delar Peters syn på Anna lämnar vi osagt tills vidare, men känslan just nu är att hon måste bevisa sig för laget om hon ska kunna undvika att bli utröstad vid ett Öråd. Samtidigt gäller det för hela Lag Nord att rycka upp sig om de inte ska falla som käglor under kommande veckor.

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL