Robinson 2023 – Alva Trané

Robinson 2023 – Alva Trané

  • C More
Uppdaterad 20 mars 2023 kl. 11:03 | Publicerad 19 mars 2023 kl. 09:03

Den skrattande 23-åringen blir lag syds kapten i Robinson 2023

Alvá Trané axlar med ett tungt hjärta rollen som lagkapten för lag syd i årets Robinson. Hon är väldigt mån om att inte såra någon, trots att det är ett spel.

Foto: TV4 / C More

Studenten Alva Trané är 23 år gammal och har nära till skratt. Hon bor i Hudiksvall och visar upp en vacker skogsmiljö från sina hemtrakter i ett filmklipp. 

– Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle jag säga målmedveten, envis, skrattig och lite flamsig. Oj, nu vart det fyra ord, säger Alva med ett skratt.

Yngst i programmet och "inte så bra på att pakta"

23-åringen går in i tävlingen som det yngre lagets lagkapten och hon är dessutom den yngsta deltagaren i programmet.

– Jag tror inte att jag är så bra på att pakta. Det kommer inte gå, jag kommer inte vilja göra någon ledsen, säger Alva Trané.

Alva tyckte det var jobbigt att skicka hem en lagkamrat. Foto: TV4 / C More

Vill inte såra någon

Som lag syds lagkapten kommer Alva stå inför svåra beslut och hon uttrycker hur jobbigt hon tycker att det är att tvingas såra andra. I första avsnittet tvingades hon skicka hem en av sina lagkamrater.

– Jag försökte ta ett beslut som kanske skulle såra minst antal personer, förklarade en tårögd Alva i programmet. 

Lagkaptenen tog med sig sällskapsspelet “Med andra ord” till Robinson 2023 som sin personliga sak, vilket tyder på Alvas vilja att skapa en bra och fin gemenskap i gruppen. Med hennes tunga roll som syd-kapten får vi se hur stämningen påverkas i programmet när den unga deltagaren sätts på prov.

Robinson 2023 följer du på TV4, TV4 Play och C More!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL