Robinson 2022 höst: Kristofer Nystedt

Robinson 2022 höst: Kristofer Nystedt

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 10 december 2022 kl. 07:35 | Publicerad 03 december 2022 kl. 14:00

Kommer den 33-årige stockholmaren bärga hem statyetten?

Kristofer Nystedt från Stockholm är en av deltagarna som fortfarande har chans på att vinna Robinson 2022 höst. Men det kan komma att bli en tuff sista period för honom med två blodshämnder.

Robinson 2022 höst med Petra Malm som programledare håller på att gå till finalvecka. Bland de kvarstående deltagarna finns den 33-årige stockholmaren Kristofer Nystedt som är med och slåss om att få kamma hem äran, Robinson-statyetten och en halv miljon kronor. För hans del blir det avgörande att ta sig förbi den kommande veckan som kan bli hans svåraste hittills.

Mer läsning:

Robinson 2022 höst: Kristofer Nystedt
Kristofer Nystedt. Foto: TV4 / C More.

Namn: Kristofer Nystedt
Ålder: 33 år
Bor: Stockholm
Personlig sak: block och penna

Kristofer Nystedt har klarat sig långt i Robinson 2022 höst, och har heller aldrig varit riktigt nära en tur till Gränslandet. Detta på grund av att han varit en god lagkamrat som alla tycker väldigt mycket om, samt att han ständigt gjort bra ifrån sig i tävlingssammanhang. Men som vi vet blir tävlingen allt mer individuell ju längre in på den vi kommer. Därför kan det bli tufft för Kristofer, som inför nästkommande öråd har hela två blodshämnder på sig. Detta gör honom naturligtvis kraftigt försvagad när nästa röster väl ska läggas. 

Under de kommande dagarna kan det bli högst avgörande för Kristofer att plocka hem en immunitet från en tävling, och säkra upp sig under det sista örådet innan finalveckan. Han trycker flera gånger på att han är fast besluten om att kriga sig hela vägen i mål, och av vad vi kan se hittills stämmer det mycket bra. Skulle Kristofer ta sig vidare till finalveckan kan deltagarna räkna med att han är ett enormt hot. Någon som valt sina strider väl och som är redo att lägga in den sista växeln. 

Du följer Kristofer Nystedt i Robinson 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL