Robinson 2022 höst: Martin Larsson

Robinson 2022 höst: Martin Larsson

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 17:11 | Publicerad 28 november 2022 kl. 07:11

24-åringen från Täby

Martin Larsson är en av deltagarna som återvänt från Gränslandet för att kämpa sig vidare i "Robinson" 2022 höst. Nu har han goda chanser att slåss om statyetten hela vägen in i kaklet.

Robinson 2022 höst börjar lida mot sitt slut, och bland de kvarstående deltagarna ute på ön finns Martin Larsson. Hans äventyr i tävlingen började snopet när han redan innan sin första tävling fick åka till Gränslandet, men nu har han han chans att sluta på topp.

Robinson 2022 höst: Martin Larsson
Martin Larsson. Foto: TV4 / C More.

Namn: Martin Larsson
Ålder: 24 år
Bor: Täby
Personlig sak: Toalettpapper

Sedan Martin Larsson kom tillbaka från Gränslandet till Robinson har han kommit in bra i gemenskapen på stranden. Framför allt har han blivit tajt med killarna, där Homayon Sytes och Alexander Strandberg ännu finns med. Martin verkar därför ha en trygg position vad gäller att klara sig till finalveckan där deltagarna slutligen ska göra upp om den stora vinsten. 

Så vad skulle kunna sänka Martin när vi kliver in på säsongens slutskede? 

Tidigare under säsongen har Martin ansetts vara en något svagare deltagare inom tävlingar, men den fördomen om honom kan kosta dyrt. Det fick vi senast se när han besegrade starka Helen Lindborg i en duell i senaste örådet. Det återstår att se ifall Martin kommer att utmanas på nytt efter att han visat sig vara starkare än vad de andra kanske trott. Hur som helst verkar han högst motiverad till att fortsätta kämpa in i kaklet och bärga hem prispotten på en halv miljon kronor till honom och hans sambo i Sverige.

Du följer Martin Larssons resa i "Robinson" 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL