Robinson 2022 höst: Isabella Resmark

Robinson 2022 höst: Isabella Resmark

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 22 november 2022 kl. 18:11 | Publicerad 21 november 2022 kl. 07:11

26-åringen från Ängelholm

Hon fick sitt föra äventyr kapat på grund av pandemin. Nu är Isabella Resmark tillbaka i Robinson 2022 höst för att vinna.

Isabella Resmark deltog i den förra säsongen av TV4:s berömda tävlingsprogram, och blev snabbt en favorit bland tittarna. Dessvärre fick hon då se sig lämna plötsligt efter att hon, med flera andra, dragit på sig Covid-19. Den här säsongen fick hon chansen att slå sig in på nytt, med start i Gränslandet. Efter en tid ute på den parallella ön har hon mycket riktigt tagit sig till huvudtävlingen. Nu återstår frågan, har Isabella Resmark vad som krävs för att vinna Robinson 2022 höst?

Robinson 2022 höst: Isabella Resmark
Isabella Resmark. Foto: TV4 / C More.

Namn: Isabella Resmark
Ålder: 26 år
Bor: Ängelholm
Personlig sak: cyklop och snorkel

Med sin positiva energi har Isabella Resmark väckt liv i ett tröttkört läger under sammanslagningen, och lyft de andra deltagarnas humör. Hon har också visat sig vara en av de som inte tycker om det sociala spelet – tillsammans med Alexander Strandberg verkar hon vara den som tycker att det gör mest hon att spela bakom folks ryggar. 

Ja, med sin godhet och energi har Isabella påmint det svenska folket om varför det älskade henne i våras. Nu kvarstår det att se ifall hon har vad som krävs för att kunna kamma hem statyetten: som vi vet kommer det att kräva en del obekväma beslut vad gäller pakter och utröstningar.  

Som saker och ting står sig just nu verkar Isabella däremot inte vara på tal om att bli utröstad av de andra. Hon är helt enkelt för lätt att tycka om. Lyckas hon att hålla sig kvar hela vägen till finalen, får vi se om hon kommer att leverera in i kaklet i de tävlingsstunder där allting sen ska avgöras. 

Du följer Isabella Resmark i Robinson 2022 höst på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL