Premiär för Sister Boniface Mysteries säsong 2 på C More

Premiär för Sister Boniface Mysteries säsong 2 på C More

  • C More
Sofie Landgren
05 april 2023 kl. 15:04

Brittisk deckarserie från 2023

Syster Boniface introducerades för första gången i ett avsnitt av den omåttligt populära serien om "Father Brown" och fick efter det en helt egen spin-off serie. Nu kommer den andra säsongen av "Sister Boniface Mysteries" till C More.

Premiär för Sister Boniface Mysteries på C More
Foto: BBC Studios Distribution.

Premiär för den brittiska deckarserien "Sister Boniface Mysteries"

I den första säsongen fick vi en inblick i den, till ytan sett, idylliska småstaden Great Slaughter under 1960-talets Storbritannien. Staden visade sig bära på en mängd mörka hemligheter och traktens polis fick händerna fulla med att försöka lösa de oförutsedda mordfall som skett. Något överraskande fick de hjälp av den originella nunnan syster Boniface (Lorna Watson).

Syster Boniface är så långt ifrån en traditionell nunna som man kan bli. Hon kör vespa, gör eget vin och har en doktorsexamen i rättsmedicin. Nu är hon tillbaka med en andra säsong för att hjälpa stadens poliser att lösa fler mordfall.

Premiär för Sister Boniface Mysteries på C More
Foto: BBC Studios Distribution.

Det blir en rivstart med ett mystiskt mordfall redan i avsnitt ett

I den andra säsongen av Sister Boniface Mysteries står småstaden Great Slaughter som värd för barnprogrammet Jolly Roger´s sommarturné, något som redaktör Dinah Morgans känner sig mindre road för. När Dinah hittas livlös under ett uppträdande kallas Syster Boniface in för att undersöka vem som kan ha begått brottet. Bevisen pekar mot att Dinah har kvävts till döds, men vem är egentligen mördaren?

Missa inte starten av den andra säsongen av "Sister Boniface Mysteries" som har premiär den 5 april på C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL