Paris_Hilton

Premiär för Paris in Love

  • C More
05 april 2022 kl. 15:04

Det vankas bröllop... eller?

Paris Hilton tror sig ha funnit mannen i sitt liv och det innebär självklart att det är dags att förbereda bröllopet. I dag är det premiär för "Paris in Love" på C More.

Skandalprinsessan Paris Hilton var en gång i tiden på löpsedlarna lika ofta som Sverige åkt ur fotbolls-VM. Antingen för någonting hon sagt eller gjort, en ny dokusåpa eller för att hon... hamnat i fängelse. Men den tiden är nu förbi! För några år sedan gick hon ut och berättade att den hon varit innan mest var en persona, en roll hon spelade. Frågan som följer på det är: Kommer vi få se den riktiga Paris Hilton i Paris in Love som i dag har premiär på C More?

Från frieri till bröllop

Paris in Love beskrivs som en resa där vi får följa Paris Hiltons väg från förlovningen med Carter Reum i New York, till planering av det stora bröllopet och vidare mot möhippa i Las Vegas för att slutligen landa framför altaret.

Se trailern här:

För den som är intresserad av att se mer ur Paris Hiltons liv finns också serien Cooking with Paris på Netflix, en serie som dock skrotades redan efter första säsongen. Vi på Filmtopp skrev även en recension om serien som går att läsa här.

"Paris in Love" har premiär i dag på C More där alla avsnitt finns att streama från start.

Mer läsning:

 

 

NÄSTA ARTIKEL