Patrik Arves utspel i Expeditionen: "mäktigaste sättet att dö på"

Patrik Arves utspel i Expeditionen: "mäktigaste sättet att dö på"

  • C More
Filmtopp
12 november 2022 kl. 10:00

Rocksångarens oväntade reaktion på att få möta snöleoparder

I TV4:s hårda äventyrsprogram "Expeditionen" varnas de upptäcktsresande kändisarna för snöleoparder. Teddybears-stjärnan Patrik Arve verkade dock mer taggad än rädd av tanken på att bli uppäten av en.

Den nya säsongen av Expeditionen har kommit i gång på allvar. Nu på måndag släpps det femte avsnittet där kändisgruppen som ska bestiga Lobuche Peak får veta att de finns risk att de stöter på livsfarliga snöleoparder. Medan de flesta blir oroliga på tanken av att stöta på vilddjuret tar Teddybears sångare Patrik Arve det med stor ro. Han verkar snarare spänd på att få stöta på dem. 

– Det är ju ändå det mäktigaste sättet att dö, säger han till sina äventyrskamrater.

I TV4:s populära program följer vi sex välkända svenskar som står för sitt livs utmaning – att bestiga Lobuche Peak på 6119 meter över havet. Extrema väderförhållanden, branta stup och syrebrist är bara några av prövningarna på vägen upp mot toppen. I Expeditionen 2022 följer vi Anja Pärson, Carin Götblad, Nikki Amini, Gustaf HammarstenDaniel Boyacioglu och Patrik Arve. Till deras hjälp har de den kända äventyraren Johan Ernst Nilson.

Patrik Arves utspel i Expeditionen: "mäktigaste sättet att dö på"
Patrik Arve. Foto: TV4.

Patrik Arves utspel i Expeditionen 2022

Rocksångaren Patrik Arve är känd för att säga vad han tycker och känner. Det får vi även märka av i Expeditionen där han är en av gruppens mest färgstarka profiler. När deras guide Johan Ernst Nilsson berättade för dem att området de nu kommit till har snöleoparder reagerade de flesta med instinktiv rädsla. Arve då? Han höll istället ett utspel om hur han skulle vilja dö av en:

– Alltså fan vad övermäktigt. Så nu är jag i världens mäktigaste miljö på grund av snöleoparden. Jag trodde att de var utrotningshotade, alltså helt borta typ. Grymt sätt att dö på också. Ligga i ett tält med polismästaren och så kommer det in en snöleopard som dödar och äter upp oss. Jag kan inte tänka mig en mäktigare död. 

Om Patrik Arve får igenom sitt drömmöte får vi vänta och se. Du följer den nya säsongen av "Expeditionen" på C More och TV4.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL