Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
När släpps nästa Beck-film? Allt vi vet

När släpps nästa Beck-film? Allt vi vet

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 november 2022

Senaste nytt om den älskade filmserien

Det börjar dra ihop sig för Peter Haber och gänget på nytt. När kommer nästa Beck-film? Här är allt vi vet om frågan som sakteligen börjar plåga fansen.

Filmserien med Peter Haber och Jennie Silfverhjelm i spetsen tillhör C Mores mest populära, och vi vet att nästa klump är på väg god då inspelningen drog i gång tidigt förra året. Så när kommer nästa Beck-film för att rädda oss från denna vinter, som blir allt mer obönhörlig för varje dag som går? Filmtopp har grävt djupare i saken.

När släpps nästa Beck-film? Allt vi vet
Från inspelningen av nya "Beck".Foto: C More.

De senaste åren har det blivit en tradition att streamingtjänsten släpper fyra nya Beck-filmer om året. Vad vi fått veta av C More blir så fallet även den här vändan.

– Det är så kul att få fortsätta utveckla karaktären Vilhelm när han envist följer i sin morfars fotspår in i en allt hårdare och mer brutal samtid, sade Valter Skarsgård i ett pressmeddelande när det utannonserades fler Beck-filmer.

En annan tradition har även varit som så att den första i varje klump haft premiär på juldagen. Det har vi ännu inte fått bekräftat för i år. I en intervju med Filmtopp har Jonas Karlsson, som spelar Beckgruppens chef Klas Fredén, endast berättat att det kommer nya filmer till våren. 

När släpps nästa Beck-film? Allt vi vet
Foto: C More.

Besked från C More om nästa Beck-film – presenterar Dödsfällan och Quid Pro Quo

Enligt uppgifter till Filmtopp skulle C More inom kort meddela ett exakt datum för när nästa Beck-film kommer, samt vad den kommer heta. Vi har nu fått veta titeln på inte bara en, utan två av de kommande filmerna samt ett bekräftat premiärdatum.

Streamingtjänsten har nu gått ut med att nästa Beck-film heter Dödsfällan och att den har premiär på C More på juldagen. Filmen är den 47:e i ordningen och kretsar kring en stökig fest med ett gäng ungdomar där en av dem hittas död efteråt i ett villaområde utanför Stockholm. Det blir då upp till Beckgruppen att knäcka mordgåtan, men det hela blir traumatiskt för Vilhelm (Valter Skarsgård) som gör sin första praktik.

Mer läsning:

Nästa Beck-film att presenteras i samma veva är Quid Pro Quo. Här lämnar C More däremot inte ut några detaljer om handlingen. De avslöjar dock att den har premiär under våren 2023.

Med det sagt, håll utkik på Filmtopp efter de senaste uppdateringarna om Beck-filmerna 2022-2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL