Hämndlysten Markus Edensky tillbaka i Robinson – konfronterar lagkaptenen

Marcus Edensky röstas ut ur Robinson – och ger deltagare blodshämnd

  • C More
Uppdaterad 16 november 2023 kl. 20:11 | Publicerad 14 maj 2023 kl. 22:05

"Robinson" blir individuellt igen när kedjorna åker av

Det blir svårare och svårare att stanna kvar på stranden. Den senaste att syna flest röster i ett Öråd är Marcus Edensky som åker ut ur "Robinson" 2023 för andra gången.

Det är dags för ännu ett Öråd i Robinson men innan dess måste fyra deltagare tävla för sin rätt att rösta i rådet. Det är ihopkedjade Oskar Hammarstedt och Dennis Boelius samt Pernilla Block och Camilla Salen Sjögren som kommer att tävla som par i en balanstävling för att vinna varsin rösträtt. Ovanför vatten ska alla fyra stå på en gunga, och sedan utan att röra varandra försöka få motståndarna ur balans och ned i vattnet. Det gäller bäst utav fem vilket Dennis och Oskar får till relativt enkelt med tre-noll. 

Läs också:

Rösttävling i Robinson 2023
Foto: TV4.

Det betyder att Pernilla, som också redan har en blodshämnd på sig, kan hänga löst. Det börjar nämligen pratas om att gruppen bör rösta ut henne, då Pernilla har börjat snacka skit om andra och drar ned stämningen med dryga kommentarer. Deltagarna har börjat tycka att Pernilla är falsk och spelar fult och kan tänka sig att rösta ut henne innan hotet Marcus Edensky som var planen från början.

Sanna Strand pratar om sin pappa i Robinson 2023
Foto: TV4.

Men innan Örådet får vi en fin liten stund när Sanna Strand öppnar upp om sin pappa. Sannas pappa gick bort 2015 men var en riktig äventyrare i livet. Det visar sig vara hans födelsedag och dagen till ära ber hon Elin Ambrosiani och Marcus att framföra Sinatras My Way som spelades på begravningen. Paret spelar ut en underbar version och känslorna för Sandra till tårar. Det blir ett vackert segment innan kvällens Öråd.

Marcus Edensky röstas ut ur Robinson – och ger deltagare blodshämnd
Foto: TV4.

Marcus Edensky ute ur Robinson – ger Pernilla blodshämnd

På Örådet får deltagarna äntligen ta av sig kedjorna de har suttit fast i med varandra hela veckan. Spelet är nu ännu en gång individuellt. Och trots pratet om att rösta ut Pernilla för moralens skull verkar deltagarna tänka långsiktigt och Marcus blir utröstad. Han ger Pernilla en blodshämnd innan han lämnar för Gränslandet. Detta innebär Marcus andra tur ute på grannön. Kommer han att kunna kriga sig tillbaka till Robinson? Det återstår att se.

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL