Linda Nehlstedt ute ur Robinson 2022 höst – nu väntar Gränslandet

Linda Nehlstedt ute ur Robinson 2022 höst – nu väntar Gränslandet

  • C More
Filmtopp
16 oktober 2022 kl. 20:10

Nu väntar kampen om att komma tillbaka

Med kvällens avsnitt står det klart att Linda Nehlstedt är ute ur "Robinson" 2022 höst. Hon gav sin blodshämnd till Markus Andersson som indirekt hånade henne.

Efter en tuff immunitetstävling väntade det första örådet i Robinson 2022 höst. Det blev då 52-åriga Linda Nehlstedt som fick flest röster emot sig och därmed behöva lämna programmet. 

Den nya säsongen av Robinson har nu kommit igång på allvar. Deltagarna skärper nu siktet som är inställt på statyetten och prispengarna. I kvällens avsnitt fick vi ta del av det allra första örådet. Det var då Lag Nord som stod inför att behöva rösta ut en lagkamrat. Den som då fick flest röster på sig var Linda Nehlstedt, den 52-åringa verksamhetschefen som hemma i Sverige bor i Sjöbo.

Linda Nehlstedt ute ur Robinson 2022 höst – nu väntar Gränslandet
Linda Nehlstedt i "Robinson". Foto: TV4.

Linda Nehlstedt ute ur Robinson 2022 höst – nu väntar Gränslandet

När rösterna hade räknats och det stod klart att Linda skulle lämna Robinson 2022 höst.

Försök håll ihop och håll ut. Jag är helt säker på att årets Robinson-vinnare finns bland er, så kämpa på, sade Linda till sina lagkamrater.

Men som traditionen lyder fick hon slå sönder en kruka i hopp om att få en duell, som kan hålla henne kvar. Så blev inte fallet, istället fick hon dela ut en blodshämnd. Hon gav den då till Markus Andersson

– Det känns bra med lite beröring. Det var länge sen, sade Markus på frågan om hur det kändes att få en blodshämnd och därmed en extra röst på sig inför kommande öråd. Detta kan förstås bara läsas in som ett indirekt hån mot Linda.

För Lindas del fortsätter nu äventyret i Gränslandet där hon får chansen att tävla sig tillbaka in i huvudtävlingen. Det svenska folket önskar henne nu ett stort lycka till.

Du följer "Robinson" 2022 höst och "Gränslandet" på C More, TV4 och TV4 Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL