Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Law and Order: Organized Crime säsong 3 – detta vet vi

Law and Order: Organized Crime säsong 3 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2022

Ska det lösas fler fall med koppling till organiserad brottslighet?

"Organized Crime", spin-offen till evighetsmaskinen som är "Law & Order", finns att streama på C More i Sverige. I nuläget finns där två säsonger, men kan vi vänta oss även en tredje framöver?

"Law & Order" hade premiär redan 1990 och kan klassas som en av tv-historiens mest framgångsrika serier. Inte nog med att den sänts i över 20 långa säsonger, det har också blivit en och annan spin-off genom åren. En av de nyare av dessa är Law and Order: Organized Crime, som har lockat till sig en hel del tittare under sina första två säsonger.

I Organized Crime, som hade premiär så sent som 2021, får vi följa Elliot Stabler (Christopher Meloni) som återvänder till New York-polisen för att bekämpa den organiserade brottsligheten i staden.

Är du en av alla som har fastnat för den nya spin-offen till Law & Order, så är du säkerligen nyfiken på om vi kan vänta oss även en säsong 3 av den på C More.

Blir det en säsong 3 av Law & Order: Organized Crime?

I skrivande stund finns det ingen information om en tredje säsong av Law and Order: Organized Crime. NBC som ligger bakom serien har ännu inte gått ut med information om seriens vara eller icke vara framöver. Det är även svårt att göra en kvalificerad bedömning av hur dess chanser ser ut – det finns nämligen både saker som talar för och emot en säsong 3 av Organized Crime.

Det som talar för ytterligare säsonger är att Law & Order är ett beprövat framgångskoncept som har rullat i över 30 år med flertalet spin-offs. Bara namnet på serien kommer med andra ord garantera en stadig tittarskara.

Med det sagt har allt inte varit en dans på rosor för Organized Crime under dess första säsonger. Serien har mottagit relativt hård kritik och efter en stark öppning har den tappat i tittarsiffror – åtminstone på den amerikanska marknaden. Serien framtid hänger med andra ord i luften just nu.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL