Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Law and Order: Organized Crime på C More

Premiär för Law & Order: Organized Crime på C More

  • C More
Carl-Christian Frunck | Nyhet
16 november 2021
Carl-Christian Frunck | Nyhet
16 november 2021

Missa inte Law and order: Organized Crime

Längtar du efter amerikanska kriminalserier i höstmörkret? Nu kan du se de två första avsnitten av serien "Law & Order: Organized Crime", som finns tillgängliga att streama på C More.

Serien "Law & Order: Organized Crime" är en spinoffSpecial Victims Unit där tittarna får åter stifta bekantskap med Elliot Stabler, spelad av Christopher Meloni. Men han jobbar numera med att bekämpa New Yorks organiserade brottslighet.

Samtidigt som han försöker sänka stadens mäktigaste gängledare måste han anpassa sig till nya förändringar i rättssystemet. 

Bland skådespelarna i den första säsongens rollista finns bland andra Dylan McDermott (The Practice) och Tamara Taylor (Bones).

LÄS OCKSÅ:

Serien är skapad av Dick Wolf, Ilene Chaiken och Matt Olmstead. Law & Order: Organized Crime finns i två säsonger, men i dagsläget är det enbart den första säsongen som har hittat till C More.

NBC:s plan var ett tag att kombinera spinoffen Organized Crime med långköraren Law & Order: Special Victims Unit, för att skapa Law & Order: For The Defense, men Deadline m.fl. rapporterade tidigare i år att de planerna lagts på is. Istället sägs det att originalserien ska återupplivas.

Första säsongen av serien består av åtta avsnitt och redan nu kan du se de två första avsnitten av serien, som finns tillgängliga att streama på C More.

NÄSTA ARTIKEL