Kaoset i Bachelor när Christian och Emma ställs till svars

Kaoset i Bachelor när Christian och Emma ställs till svars

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 18:10 | Publicerad 02 november 2022 kl. 12:00

Kvällens middag spårar ur

Nu börjar det närma sig slutet för årets säsong av Bachelor Sverige 2022. Med ett fåtal avsnitt kvar är det dags för deltagarna att ta tag i hårdhandskarna och grilla varandra rejält i ett antal frågor under en gemensam middag. Det blir extra svettigt för Christian Nicolaisen och Emma Eubanks som ställs till svars.

I kvällens avsnitt av Bachelor Sverige 2022 ställs tjejerna och killarna inför en minst sagt obekväm middag där de anonymt ställer frågor till varandra för att låta alla frågetecken redas ut. Det blir fokus på Christian Nicolaisen och Emma Eubanks som ifrågasätts för sina beteenden.

Avsnittet inleds med att Christian tar med René Rehnqvist ut på en dejt. Hon berättar då att tjejerna pratat sinsemellan om att han har kysst flera av dem. Hans svar blir rakt och ärligt när han förklarar att han aldrig skulle kunna ge en tjej den sista rosen utan att ha kysst henne. René tycker att Christians svar är trovärdigt och rimligt, och tar gladeligen emot ytterligare en kyss från honom. 

Christian Nicolaisen och René Rehnqvist. Foto: TV4.

Jobbigt när Christian Nicolaisen och Emma Eubanks ställs till svars

När det senare i avsnittet hålls en gemensam middag med alla deltagarna ställs där anonyma frågor för att låta allt som bubblar komma upp till ytan. Frågestunden inleds med en fråga till Christian, där han för andra gången idag får försöka försvara sitt kyssande. Christians ställning är att han antagit sig ligga efter då han förmodat att den andra bachelorn Christoffer Levi redan hånglat med alla. Johanna de Vera väljer att kliva in och försvara honom och styrka hans tes i att han kom in så sent, vilket de andra tjejerna tycker känns lite som ett sätt för henne att framställa sig själv i bättre dagar.

Emma Eubanks. Foto: TV4.

Middagen slutar i katastrof och tårar

Fortsättningsvis blir det Emma som får stå i hetluften när ett gäng frågor med barsk ton ställs till henne. "Emma, tycker du att du är samma person i villan som på dejterna med Christoffer?", "Varför blir du sur och vill hellre stanna i huset när du blir utbjuden av Christoffer, samtidigt som andra knappt fått chansen?" Emma, tycker du verkligen att Christoffer har fått se alla dina sidor, eller döljer du en sida i huset?" "Varför fortsätter du att kommentera tjejernas kroppar och storlekar?"

Emma förklarar att hon visst är samma person i villan som med Christoffer. Under middagen blir han förvirrad över frågeattacken mot Emma, och undrar vilken sida av henne han ännu inte fått se. Vidare uppmuntrar Emma gruppen att prata ärligt och lägga fram alla korten på bordet, men de andra tjejerna sitter tysta. På frågan angående kommentarer om tjejernas kroppar försvarar sig Emma och säger att hon absolut inte har kommenterat någons kropp, men både Filippa Kronholm och Lucy Kremizi nämner händelser där de känner att hon visst har gjort det. Middagen slutar i katastrof och tjejerna är mer uppdelade än någonsin och det blir många tårar.

Nu börjar årets säsong av Bachelor Sverige 2022 närma sig slutet. Du följer de kommande avsnitten av BachelorC more och Kanal 7.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL