Bachelor Sverige 2022: Internet frågar Christian Nicolaisen

Bachelor 2022: Christoffers förlust när Christian tar över

Sofie Landgren
19 oktober 2022 kl. 19:30

Tjejerna pratar om att kyssa Christian

Med en ny Bachelor med i bilden så får Christoffer hård konkurrens när hans tjejer börjar byta läger. Kan Christian vara seriens casanova?

Konkurrensen mellan killarna hårdnar när Christoffers tjejer visar intresse för Christian. Efter René och Christians dejt kommer hon hem till tjejerna och visar upp den allra första ros som Christian har delat ut till tjejerna. Tidigare har René varit fokuserad på Christoffer, men efter deras dejt är hon nu öppen för att lära känna Christian ännu mer.

Emma och Christoffer hade i föregående avsnitt en het dejt där det utbyttes kramar och kyssar i poolen. Trots detta berättar hon för tjejerna hemma i huset om hur nyfiken hon är på att se vem Christian är, och hur öppen hon är för att få lära känna även honom.

Christoffer bjuder ut Alicia på en efterlängtad singeldate med ett lite spännande koncept. De kliver in i en container som enbart har ett bord och två stolar inuti. Där inne sitter de och håller varandras händer och bekräftar deras känslor för varandra. Dejten fortsätter i en liten mer trivsam miljö och det bjuds på en vacker miljö med vin, kyssar och kramar. Trots detta kommer hon hem till huset utan en ros.

Christian och René. Foto: TV4

Christian imponerar med gitarren

Christian bjuder ut Johanna och Lucy på en date i ren grekisk anda. Han tar med tjejerna till en lokal bar för att lyssna på ett inhemskt band då han har en stor passion för just musik. Christian imponerar på tjejerna genom att greppa en gitarr och ansluta sig till det lokala bandet och tjejerna dansar med till musiken. Christian tar Lucy åt sidan för att få chansen att prata lite mer enskilt och då tar Lucy tillfället i akt och öppnar upp sig gällande sin kemi med Christoffer, och att hon kommer fortsätta att fokusera på honom trots att deras dejt var fin. Lucy lämnar sällskapet och Johanna och Christian får fortsätta sin dejt på tu man hand. Där pratar de om deras dejt som aldrig blev av hemma i Sverige och till slut får även Johanna en ros. Men det stannar inte bara där, utan paret utbyter även sin första kyss.

Foto: TV4

Hur är det att kyssa Bachelor-Christian?

Hemma i huset diskuterar tjejerna friskt i spekulationer om hur det skulle kännas att kyssa den nya Bachelorn. Emma säger till tjejerna att hon är väldigt taggad på att få träffa Christian och tycker inte att det är mer än rimligt i och med att Christoffer själv dejtar flera av tjejerna.

Tjejerna spekulerar om att kyssa Christian. Foto: TV4

Det blir väldigt spännande i nästa rosceremoni att få se vilka av "team Christoffer"-tjejerna som antingen byter till "team Christian" eller väljer att ta emot en ros från båda. Missa inte den spännande fortsättningen av Bachelor Sverige, 2022 på TV4 Play, C More och kanal 7.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL