Bachelor Sverige 2022: Internet frågar Christian Nicolaisen

Bachelor Sverige 2022: Internet frågar Christian Nicolaisen

  • C More
Filmtopp
17 oktober 2022 kl. 17:10

Svarar på nätets mest sökta frågor

Bachelor Sverige 2022 har fått sin tredje Bachelor: Christian Nicolaisen. I en helt ny intervju med Filmtopp svarar han på nätets mest sökta frågor om honom och programmet.

Christian Nicolaisen kliver in i Bachelor Sverige 2022 som nu växlar upp ordentligt. I Filmtopps intervjuserie Internet frågar svarar Christian på nätets frågor runt han själv och hans medverkan i årets säsong av det älskade realityprogrammet. 

Om du inte kände till det sedan tidigare, så var Christian en av deltagarna i Bachelorette Sverige. Den gången var han en av de som skulle vinna över en tjejernas kärlek. Nu är det alltså tvärtom, med tjejer som ska försöka vinna över honom. 

Visste Christian att han kom in som tredje Bachelor? Bråkade Christian och Christoffer Levi i Bachelor? Vad är skillnaden på Bachelor och Bachelorette? Dessa frågor och många fler, besvaras i klippet nedan!

Se Filmtopps intervju med Christian Nicolaisen runt Bachelor Sverige 2022 här:

Mer om årets säsong 

Den nya säsongen av TV4:s populära realitysåpa spelades in i ett vackert och soligt Grekland, på en plats som osar av romantik. Det återstår att se om någon hittar sitt livs kärlek den här gången, men förutsättningarna för att romantik ska uppstå har väl aldrig varit bättre. 

Det har länge varit frågor kring vem som blir den tredje ungkarlen att få söka efter kärleken i höstens program. TV4 höll på att gå ut med några sådana detaljer, men nu vet vi att det hela tiden rört sig om Christian Nicolaisen.

Du följer Christians kärleksresa i programmet på C More, TV4 och TV4 Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL