Bachelor Sverige 2022: Emma Eubanks

Bachelor Sverige 2022: Emma Eubanks

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 27 september 2022 kl. 15:09 | Publicerad 26 september 2022 kl. 17:09

Studerande från Göteborg

En av deltagarna som är på jakt efter romantik i Bachelor Sverige 2022 är Emma Eubanks. Här hittar du allt vi vet om deltagaren och vad hon hade för förväntningar på sitt äventyr när hon gick in i programmet.

Bacherlor Sverige 2022 utspelar sig i Grekland, dit ett gäng tjejer har begett sig i sin jakt på den rätte. I Grekland har årets två bachelors, Sia Hatami, 34 år, och Christoffer Levi, 32 år, tagit emot dem. En av deltagarna som tar plats i årets säsong av Bachelor Sverige och lyckats fånga en hel del uppmärksamhet är Emma Eubanks.

Detta vet vi om Emma Eubanks i Bachelor Sverige 2022

Emma Eubanks i Bachelor Sverige 2022
Emma Eubanks i Bachelor Sverige 2022. Foto: TV4.

Ålder: 27 år
Sysselsättning: Studerande

Har du sett Emma Eubanks i årets Bachelor Sverige har du säkert redan listat ut på dialekten att hon är från Göteborg. När Emma inte är med i programmet studerar hon till digitalanalytiker. Hon sökte till programmet med ögonen på både Sia och Christoffer. Till TV4 säger Emma att de två herrarna intresserade henne på olika sätt, men att hon också upplevde dem båda som charmiga, familjära och trygga.

Under en drömdejt med någon av killarna skulle hon gärna utforska Grekland för att sedan avsluta med en trevlig kväll tillsammans.

Emma har höga förhoppningar med sitt deltagande:

– Jag hoppas att det här äventyret ska leda mig till sann kärlek och att jag kan leva tillsammans med en härlig livskamrat, säger hon till TV4.

Även om Emmas förhoppningar var högt satta inför programmet så kan inte detsamma sägas om kraven hon ställer på en blivande partner – åtminstone inte när det kommer till deal-breakers.

– En deal-breaker för mig det är ju om killen jag dejtar inte kan göra till exempel vardagssysslors som att tvätta, laga mat, byta lakan själv, kanske inte har körkort, är humorlös, säger Emma.

Emmas deal-breakers må vara många, men vi får också ta och erkänna att de känns helt och hållet rimliga.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL