Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Julia & Jesper tillsammans - Bachelorette - allt vi vet

Julia & Jesper tillsammans - Bachelorette - allt vi vet

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2021

Är de ett par i dag eller inte?

Det stod mellan Jesper Guldbrandsen, 33, och Felix Almsved, 29, när årets ”Bachelorette” Julia Franzén skulle göra sitt sista val.

Stora känslor utspelades när finalen av Bachelorette 2021 gick i mål. Den sista rosen som skulle delas ut kunde antingen gå till Jesper Guldbrandsen eller Felix Almsved. Vinnaren blev Jesper.

Jesper Guldbrandsen valde att gå ner på knä och ställa Julia Franzén frågan ”skulle du vilja gifta dig med mig någon gång?”. Det var inget riktigt frieri, utan en kompromiss han gjorde med Julia Franzén tidigare i programmet efter att hon sagt att hon ville bli friad till av mannen hon ger sin sista ros till.

Bachelorette Jesper & Julia
Foto: C More.

TV4 kan ha avslöjat fortsättningen av misstag

Efter att finalen visats har många fans på sociala medier undrat hur parets relation ser ut i dag, något som först kommer att visas i morgon torsdag kl. 19.00 i programmet Bachelorette – efter sista rosen. Men flera uppmärksammade tittare har upptäckt att TV4 kan ha avslöjat vad som komma skall av misstag.

Den som googlar på "Julia Jesper tillsammans" möts nämligen överst av en länk till en artikel på TV4 som tycks handla om att Julia numera dejtar en annan deltagare:

Julia Jesper tillsammans?

Klickar man däremot in på länken skickas vidare till en sida med ett felmeddelande, vilket tyder på att artikeln numera är borttagen.

Huruvida Julia Franzén och Jesper Guldbrandsen är ett par i dag eller inte får de inte berätta ännu. Relationsstatusen avslöjas i ”Bachelorette – efter sista rosen” torsdag 19.00 i Sjuan och på TV4 Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL