Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Finalen av Mullvaden finns nu att streama

Finalen av Mullvaden finns nu att streama

  • Discovery+
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
15 december 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
15 december 2021

Hela Mullvaden finns nu på Discovery+

Nu finns hela säsongen, alla åtta avsnitt, av populära "Mullvaden" att streama på Discovery+. Missa in vem som var mullvaden och vem som tog hem prispengarna.

I går sändes finalavsnittet av tittarsuccén Mullvaden Kanal 5. En vinnare tog hem prissumman på 271 500 kronor och en annan deltagare avslöjades som "mullvaden".

Under säsongens avsnitt har vi kunnat se Agneta Sjödin, Anders Lundin, Carina Lidbom, Edvin Törnblom, Nassim Al Fakir, Staffan Olsson, Ellen Bergström, Klara Hammarström, Hasse Brontén och Ola Forssmed göra upp i mysterieprogrammet som utspelat sig på Wenngarn slott, utanför Sigtuna.

För den som inte följt programmet under hösten, så går det ut på att deltagarna ska samla ihop en så stor summa pengar som möjligt fram till finalen genom kluriga utmaningar. Något som är lättare sagt än gjort med tanke på att det finns en mullvad bland dem som försöker sabotera. En efter en åker deltagarna ut tills det är dags för final.

I ett pressmeddelande skriver Discovery+ att nyversionen av Mullvaden har blivit en riktigt publikfavorit och setts av minst 2,2 miljoner människor.

Totalt finns det åtta avsnitt av "Mullvaden" att streama på Discovery+.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL