Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Julia Franzén & Felix Almsved – Bachelorette – hur gick det sen?

Julia Franzén & Felix Almsved – Bachelorette – hur gick det sen?

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 december 2021

Vändningen efter sista rosceremonin

Årets säsong av "Bachelorette" har gått i mål. Under den spännande finalen kunde vi se Julia Franzén dela ut sin sista ros till Jesper Guldbrandsen, men i kvällens "Bachelorette – efter sista rosen" väntade en överraskande vändning.

Missa inte premiären av vinterns nästa stora realityserie True Love.

Under gårdagens finalavsnitt av Bachelorette fick vi se Julia Franzén ge sin sista ros till Jesper Guldbrandsen, som gick ned på knä och frågade om Julia "någon gång" skulle vilja gifta sig med honom.

Slutet gott, allting gott?

Inte riktigt. I kvällens Bachelorette – efter sista rosen fick vi ta del av information som överraskade de flesta ordentligt. Julia och Jesper håller inte ihop längre, istället träffar hon Felix Almsved – som hon ratade i finalen!

Vad hände efter finalen?

Bachelorette: Julia och Jesper
Foto: C More.

"Är Julia och Jesper fortfarande tillsammans?" Det var den stora frågan när Bachelorette-deltagarna nu lämnat Rhodos för att gå igenom tävlingen på svensk mark. Det tar ett bra tag innan frågan faktiskt lyfts, men efter drygt halva avsnittet är Jesper äntligen på plats i soffan bredvid Julia för att de ska kunna svara på frågan.

Efter en stunds tystnad avslöjar de att de inte är tillsammans längre. Så vad hände efter den där sista utdelade rosen egentligen?

Julia och Jesper berättar i avsnittet att de efter inspelningen var avslutad inte hade möjlighet att träffa varandra på flera veckor, och Julia menade att hon var helt slut efter veckorna av inspelning. Jesper tycker att han gjorde en ansträngning, men allt rann snabbt ut i sanden.

Att Julia och Jesper inte längre är tillsammans var dock inte den stora bomben som väntade i avsnittet. Efter att Jesper satt sig med de andra killarna berättar Julia att hon redan hunnit träffa någon annan, nämligen Felix Almsved.

Är Julia och Felix tillsammans i dag?

Bachelorette: Julia och Felix
Foto: C More.

Avslöjandet om att Julia istället börjat träffa Felix leder till nästa lika laddade fråga: är Julia och Felix tillsammans i dag? I avsnittet säger de att de inte är ett par, men att de dejtar, eller snarare "ses", och att det är något som de tänker fortsätta med.

Exakt vad som har hänt sedan inspelningen av Efter sista rosen vet vi inte ännu. På sociala medier finns det inte några nya gemensamma bilder på Julia och Felix, men vi anar att det snart kommer att dyka upp mer information om deras förhållande.

Inte en överraskning för alla – TV4 avslöjade twisten

Alla blev inte helt och hållet chockade över det faktum att Julia börjat träffa Felix. Trots att nyheten släpptes i dagens program, så råkade TV4 avslöja redan efter gårdagens final att Julia hade gått vidare till en annan deltagare.

Googlade man "Julia Jesper tillsammans" fick man en träff på en TV4-artikel med titeln "Julia träffar en av de andra killarna från Bachelorette".

Bachelorette - är Julia och Felix tillsammans?

Länken ledde endast till ett felmeddelande, men för alla som såg rubriken var mycket redan avslöjat. Nu vet vi alltså att den andra deltagaren var just Felix Almsved.

Julia skriver på Instagram om händelsen:

Bachelorette

Bachelorette

Relationen mellan Julia och Jesper började ta slut nästan direkt efter deras resa i Rhodos, då de tappade kontakten. I säsongens sista "Killarna avslöjar allt" berättade Jesper att han "försökte lite mer", men i programmet avslöjade Julia att hon redan dejtar någon annan. "Ni vet vem det är", säger hon till den chockade TV-studion.

Enligt Expressen säger var även Felix besviken på Julia:

– Jag har varit transparent med Julia att det inte var skitkul att bli dissad och att jag där och då åkte hem och gick vidare.

Jesper har också uttalat sig:

– Jag förstod att hon dejtade någon från programmet. Men jag trodde det Marcus Lennartson, om det skulle vara någon.

Felix säger följande om Jesper:

– Jag har inget emot Jesper, jag vill ju hans bästa. Så jag kände ju skuldkänslor. Jag ville prata med honom men jag fick inte göra det för produktionen, de ville ha hans reaktion.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL