Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Heartbeats säsong 2 – Detta vet vi

Heartbeats säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2022

Stjärnorna optimistiska till fortsättning

C Mores nya ungdomsserier engagerar många tittare, inte minst den om de förälskade Stockholmsborna Mio och Anders. Innebär det att vi får se "Heartbeats" säsong 2? Sannolikheten är onekligen stor!

Under året satsar C More på ungdomsserier och Heartbeats kan visa sig vara en viktig kugge i det bygget. Serien om Mio och Anders i ett pulserande Stockholm har nämligen visat sig vara väldigt populär bland Filmtopps läsare, och vi förmodar att den även är det bland streamingtjänstens yngre prenumeranter. Så vad är statusen på Heartbeats säsong 2?

Här och nu har inte C More gått ut med något besked kring en fortsättning. Det är däremot ingenting att oroa sig över eftersom att serien fortfarande är färsk och att streamingtjänsten sällan ger besked i ett så tidigt stadie. Men vad gäller själva berättelsens förutsättningar att fortsätta ser vi inga konstigheter. Och när vi ställde frågan till Nora Rios och Simon Edenroth om de vill återvända för att göra en till säsong, gav båda huvudrollerna oss ett "Ja" och det med stort engagemang. 

– Inte bara som tittare, utan också som skådespelare börjar vi nu skrapa på ytan av vilka Mio och Anders. Det hade varit jättekul att återbesöka dem och fördjupa oss mer i karaktärerna för att hitta nya nyanser, säger Simon till Filmtopp.

När kommer "Heartbeats" säsong 2?

Förutsatt att en andra säsong av serien blir av, så är det svårt att säga när den kommer att ha premiär. Vad gäller C Mores dramaserier har de vanan att släppa sina uppföljande säsonger med mer än ett års uppehåll. Förhoppningsvis kan de spela in den andra säsongen under sommaren/hösten för sedan släppa den under början på 2023.

Missa inte Filmtopps intervju med Nora Rios och Simon Edenroth där de diskuterar den första säsongen men också vad de vill utforska i en uppföljare: 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL