TV4 avslöjar: då kommer nästa säsong av dramaserien Heartbeats

TV4 avslöjar: då kommer nästa säsong av dramaserien Heartbeats

Axel Diedrichs
31 oktober 2023 kl. 09:10

Snart fortsätter ungdomsdramat på TV4 Play

TV4 Play berättar nu att "Heartbeats" säsong 2 har premiär redan i mitten av november. I dramaserien återser vi Simon Edenroth och Nora Rios.

I den första säsongen av serien landade ett engångsligg i en oplanerad graviditet. I Heartbeats säsong 2 får vi följa med när Anders och Mio samt hennes bästa kompis Katja tvingas ta konsekvenserna av det som var en oskyldig flirt.

I ett pressmeddelande som Filmtopp har fått ta del av berättar regissören och manusförfattaren Linn Mannheimer att säsongen "skrivits av sig själv" eftersom hon befunnit sig i en liknande situation privat. 

– Det roliga med Mio och Anders är att man både älskar och stör sig på dem på samma gång. För de är mänskliga! Och fy vad ont det gör att vara människa ibland, säger hon och fortsätter: 

Heartbeats är en dramaserie för alla som upplevt den stora kärleken och vet hur brutal den kan vara.

TV4 avslöjar: då kommer nästa säsong av dramaserien Heartbeats
Foto: TV4.

Då har Heartbeats säsong 2 premiär

Du som längtar efter premiären behöver inte vänta särskilt länge till. Den andra säsongen av dramaserien Heartbeats släpps på TV4 Play den 17 november. 

Utöver Nora Rios och Simon Edenroth ser vi även Felicia Truedsson i en av de bärande rollerna. Producenten Lisa Dahlberg uppmanar alla som gillar drama att se Heartbeats, inte minst för att det "vibrerar om skådespelarnas insats". 

Filmtopp håller dig uppdaterad om kommande nyheter kring seriens andra säsong.

NÄSTA ARTIKEL