Premiär: Tjejerna avslöjar allt 2022 – Alexandra Eklund i tårar

Premiär: Tjejerna avslöjar allt 2022 – Alexandra Eklund i tårar

  • C More
Filmtopp
05 september 2022 kl. 15:52

Drama direkt när tjejerna avslöjar allt

Bachelor Sverige 2022 är här och även denna gång sänds "Bachelor – Tjejerna avslöjar allt" parallellt med huvudprogrammet. I årets premiäravsnitt blev det dramatiskt redan ur startgroparna.

I "Bachelor – Tjejerna avslöjar allt" får vi en unik inblick i hur deltagarna själva upplevde händelserna under inspelningen av Bachelor Sverige. Sidoprogrammet är ett uppskattat komplement till det huvudsakliga och innehåller ofta minst lika mycket drama som själva Bachelor.

Ibland hettar det till och med till ännu mer i Tjejerna avslöjar allt än vad det gör i Bachelor Sverige, som exempelvis i premiäravsnittet. Det dröjde inte länge innan det blev dramatiskt i årets första episod.

Tårar i premiären av Tjejerna avslöjar allt 2022

Premiär: Tjejerna avslöjar allt 2022 – Alexandra Eklund i tårar
Alexandra Eklund. Foto: TV4/C More.

Direkt efter den första pausen i premiäravsnittet av Tjejerna avslöjar allt bubblar starka känslor till ytan, och det i första hand för 25-åriga Alexandra Eklund. Dramat har sitt ursprung redan innan inspelningen påbörjades, då deltagarna satt en vecka i karantän och enbart fick träffas i kortare stunder.

I premiäravsnittet får vi höra hur mångsysslaren Simone Mbatha, 34 år, konfronterar Alexandra Eklund för en kommentar som hon ska ha yttrat till en annan deltagare, om att denna är full hela tiden. Konfrontationen slutar med Alexandra i tårar. Även när situationen dissekeras i studion blir det känslosamt för Alexandra, som återigen får kämpa med att hålla tillbaka tårarna.

Malin Stenbäck leder "Bachelor – Tjejerna avslöjar allt". Nya avsnitt släpps parallellt med "Bachelor Sverige 2022". Det första avsnittet finns att streama på TV4 Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL